Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα. Εχω εγκαταστήσει εδώ και 2,5 χρόνια την εφαρμογή hubspot στο pc και με τη δυνατότητα να λαμβάνω 200 αναφορές μηνιαίως και όλα έβαιναν καλώς μέχρι πριν λίγους μήνες. Τον τελευταίο καιρό, όταν ανοίγω εγώ κάποιο email, προστίθεται στις αναφορές ανάγνωσης, ενώ αυτό συνέβαινε μόνο όταν τα άνοιγε ο παραλήπτης, με αποτέλεσμα να προστίθενται τα δικά μου ανοίγματα και έτσι οι 200 αναφορές να εξαντλούνται από τις πρώτες ημέρες του μήνα.
Το επόμενο θέμα που με απασχολεί είναι ότι έχω εγκαταστήσει την εφαρμογή και στο iphone και όλες οι αποθηκευμένες αναφορές-ενημερώσεις που υπήρχαν, δεν υπάρχουν και η εφαρμογή κάνει προσπάθεια να ανοίξει, χωρίς αποτέλεσμα, δηλαδή μπορεί να γυρίζει το γρανάζει επί ώρες και η υπόλοιπη οθόνη είναι κενή-λευκή, είτε επιλέξω να ανοίξει όλη η δραστηριότητα, είτε τα αναγνωσμένα για το πότε αναγνώστηκαν, είτε τα μη ανοιγμένα. Ευχαριστώ.

3 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Κωνσταντίνα, αυτή η υπηρεσία που χρησιμοποιείς είναι δωρεάν ή συνδρομητική ?

Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου απάντησε πριν 7 έτη

Καλημέρα. Είναι δωρεάν.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Κωνσταντίνα, δεν έχω χρησιμοποιήσει το Hubspot και δεν μπορώ να σε καθοδηγήσω. Δοκίμασε καλύτερα να απευθυνθείς στην υποστήριξη τους.