Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Προγράμματα / SoftwareΕφαρμογες καθαρισμου-malware-Bitdefender
Deleted User ρώτησε πριν 5 έτη

Καλησπερα και χρονια πολλα ηθελα να ρωτησω αν με την εφαργομη bitdefender μπορεις να καλυψεις το ccleaner και το malwarebytes?

4 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Χαράλαμπε και καλές γιορτές,
Το Bitdefender θεωρείται ένα από τα καλύτερα antivirus που κυκλοφορούν, οπότε θα σε καλύψει στον τομέα της ασφάλειας. Δεν έχει κάποια σχέση όμως με το Ccleaner. 

Deleted User απάντησε πριν 5 έτη

Ευχαριστω για την απαντηση. Το ccleaner σας το ανεφερα διοτι στη καρτελα εργαλεια του bitdefender υπαρχουν δυνατοτητες oneclick optimizer, disk cleanup, startup optimizer για αυτο το λογο σας το αναφερω

Deleted User απάντησε πριν 5 έτη

Είναι ίδιες λειτουργίες αντίστοιχες του ccleaner .Μόνο όμως το total security ή και το family pack πρέπει να τις έχει ,εγώ έχω το internet security και δεν έχω πρόσβαση σε αυτές.
Του 2019 εννοώ.
Ούτως ή άλλως ,δε χρειάζεται να αγοράσεις ούτε το Ccleaner ,ούτε το malwarebytes .
Το malwarebytes (free έκδοση) μπορείς να το έχεις παράλληλα εγκατεστημένο για extra χειροκίνητο έλεγχο για ιούς. Κάνει δουλειά και μετά τη λήξη δοκιμαστικής περιόδου.  Απλώς βγάλε το από την καρτέλα "Εκκίνηση".(=Διαχείριση εργασιών)
Είναι σχεδιασμένο να μπορεί να τρέχει παράλληλα με τα antivirus .(μπορείς βεβαίως να απενεργοποιήσεις και τη real time προστασία αυτού.)

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Νόμιζα ότι αναφερόσουν στη δωρεάν έκδοση του Birdefedner. Αν έχεις το πακέτο Total security, τότε ναι η λειτουργίες είναι σχεδόν οι ίδιες.