Kostas Τsilkosidis ρώτησε πριν 2 έτη

Καλησπερα,
Αγόρασα κλειδί για Office365 περίπου ένα χρόνο πριν από το GoDeal24 και από τότε χρησιμοποιώ το OneNote καθημερινά για σημειώσεις. Ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι προχθες που όταν μπήκα στο OneNote, είδα ότι έχασα 6 καρτέλες με τις πιο πρόσφατες σημειώσεις. Έψαξα να τις βρω και βρήκα τις καρτέλες στο Notebook Recycle Bin και στο C:\Users\****\AppData\Local\Microsoft\OneNote\16.0\Backup\ folder αλλά δεν βρήκα την τελευταία έκδοση 15/10/22 για καμία από τις 6 καρτέλες. Η μια είχε τελευταία έκδοση στις 13/09/22, η άλλη στις 07/10/22. Αντέγραψα τα δεδομένα από αυτές τις καρτέλες αλλά έχω χάσει ότι έγραψα προσφατα μέχρι τις 15/10/22…
Στις 05/‎10/‎22 έκανα αναβάθμιση σε Windows 11 Home, δεν ξέρω αν επηρέασε κάπως αυτό? Το λέω απλά γιατί με το που μπήκαν τα 11, έπρεπε να ξαναβάλω τους κωδικούς μου για όλους τους λογαριασμούς email που έχω στο Outlook και σκεφτόμουν μήπως έγιναν αλλαγές και σε αλλά προγράμματα.
Ευχαριστω 

1 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλημέρα Κώστα, πολύ πιθανόν οι σημειώσεις να επηρεάστηκαν από το Update..ρίξε μία ματιά και εδώ μήπως και μπορέσεις να τα ανακτήσεις. Γενικά καλό είναι πριν από μία μεγάλη αναβάθμιση να κρατάς backup των σημαντικών σου αρχείων.