Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΕχασα τα windows 10 απο το pc
Padelis Fanourakis ρώτησε πριν 7 έτη

Καλημερα!ειχα αγορασει τα χριστουγεννα ενα εκθεσιακο dell laptop!το ειχαν ρυθμισει ηδη για να το βλεπει ο κοσμος κ ειχε τα windows 10.επισης ειχε κ  προεγκατεστημενο το dell backup and recovery..χθες μπηκα στη σελιδα hwinfo για να κατεβασω την εφαρμογη σε portable μορφη για να δω τα χαρακτηριστικα του λαπτοπ μου αλλα μου κολησε το pc με αποτελεσμα να αναγκαστω να το κλεισω απο το κουμπι on/off!οταν πηγα να τον ξανανοιξω το dell backup κ recovery με πληροφορησε οτι υπηρχαν διαφορα θεματα κ οτι θα προσπαθουσε να τα λυσει!καποια δεν λυθηκαν ομως κ με οδηγησε να το παω στις εργοστασιακες ρυθμισεις!οταν το ξανανοιξα τα windows ειχαν γινει 8,δεν μπορεσα να κανω update οπουδηποτε κ λογω ενος θεματος που ειχα με τον σκληρο που εκανα το backup 99% να μην υπαρχει..επειδη ειναι σχετικα νεο το λαπτοπ κ γενικα το αποφευγω δεν ειχα αποθηκευσει κατι σημαντικο,αυτο που με νοιαζει κυριως ειναι τα w10 κ πως θα τα ανακτησω..ευχαριστω 

5 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλημέρα Παντελή,
Αν κάνεις απλή εγκατάσταση Windows 10 (όχι αναβάθμιση από τα 8), το πιθανότερο είναι πως θα ενεργοποιηθούν αυτόματα με το ψηφιακό δικαίωμα. Δες εδώ σχετικά.
https://www.pcsteps.gr/130226-δωρεάν-windows-10-όλες-οι-μέθοδοι/

Padelis Fanourakis απάντησε πριν 7 έτη

Το κοιταξα το αρθροαλλα εχω  αποριες..πρωτον:δεν υπαρχει περιπτωση να τα αναβαθμισει η μαικροσοφτ απο μονη της,δευτερον ποια απο τις δυο μεθοδους θα μου προτεινες ,εννοω μεταξυ της τεχνολογιας υποβοηθησεις κ του media creation tool για να μην εχω προβλημα με τις αναβαθμισεις κ τριτον ποια η διαφορα της αναβαθμισης με την καθαρη εγκατασταση?συγνωμη αν σου φαινονται παιδικες οι ερωτησεις μου αλλα προσπαθω να καταλαβω..σε ευχαριστω κ παλι για τον χρονο σου

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Καλημέρα !! Δεν είμαι από το PCsteps,μα ας πω κάποια πράγματα.
1) Δε νομιζω πως θα αναβαθμιστούν από μόνα τους ποτέ.Αυτό εξαρταται από τη Microsoft.Παλιά η microsoft με το ζόρι πήγαινε να σου φορτώσει τα 10ρια.Είχα τα win 8.1 κι ήταν να περαστούν Ενημερώσεις απο το Win Update.Δοκίμασα να τις περάσω,κι αντί αυτού ξεκινούσαν να φορτώνονται τα Win10.Τέσπα,αυτό το τακτοποίησα.Τότε δεν υπήρχε η προσφορά για δωρεάν αναβάθμιση.
2)Διάλεξε όποια μέθοδο θες.Δεν θα έχεις πρόβλημα.
Πρώτα θα κάνεις αναβάθμιση ΚΑΙ ΜΕΤΑ καθαρή εγκατάσταση.Αν τα windows σου είναι x64 bit χρειάζεσαι το λιγότερο 6 giga RAM.
Δες εδώ σχετικά περί "καθαρής εγκατάστασης".
https://www.pcsteps.gr/34523-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-windows-10/

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Δεν χρειάζεται αναβάθμιση, αφού ήταν ήδη εγκατεστημένα στο παρελθόν τα Windows 10, αυτό ίσχυε μόνο στην πρώτη τους έκδοση.
Φτιάξε ένα USB με το Media Creation Tool, κάνε διαγραφή όλου του δίσκου (εφόσον έχεις πρώτα κρατήσει τυχόν αρχεία που σου χρειάζονται σε backup) και κάνε εγκατάσταση των Windows. Είναι η πιο καθαρή μέθοδος με τη λιγότερη πιθανότητα προβλημάτων.

Padelis Fanourakis απάντησε πριν 7 έτη

ευχαριστώ  ολα πηγαν καλα