Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΕχει προβλημα ο οδηγος ρυθμίσεις-για-ssd-στο-ubuntu-lubuntu-linux-mint/
Dimitris ρώτησε πριν 2 έτη

Καλησπερα. θα πρέπει να κοιτάξετε να κάνετε update στον οδηγό αυτόν.
https://www.pcsteps.gr/39166-%ce%b5%ce%b3%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b7-viber-%cf%83%ce%b5-ubuntu-lubuntu-linux-mint/
Σε εγκατάσταση windows με -linux-mint σε διαφορετικό partition όταν έτρεξα 4-5 από της πρώτες εντολές, μου έκανε ζημιά στο windwos partition και δεν ξεκινούσαν τα windows. Το δοκίμασα 2 φορες και εγινε το ιδιο. Δεν ξέρω ποια εντολή συγκείμενα μπορεί να φταίει.
Ευχαριστώ

4 Απαντήσεις

Dimitris απάντησε πριν 2 έτη

Ξέχασα να πω οτι το error που βγαζει όταν επιλέγω windows ειναι αυτό stop oxc000000f

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 έτη

Για να διορθώσεις το error ρίξε μία ματιά σε αυτό το video. Δοκίμασε να εγκαταστήσεις ξανά το viber σύμφωνα με αυτές τις εντολές.

Dimitris απάντησε πριν 2 έτη

Ευχαριστώ, αλλά το ειχα δοκιμάσει και η τελευταία εντολή atrrib δεν αναγνώριζε καμιά εγκατάσταση windows και αναγκαστικά έκανα ξανά format windows και mint.
Συγνώμη αλλα μολις τώρα κατάλαβα οτι εχω βάλει λάθος λινκ. To πρόβλημα ειναι από εδώ που εχει της (ρυθμίσεις μετά από την εγκατάσταση του mint).΄Κάποια απ της 4-5 απ την αρχή μου τα χάλασε όλα. 
https://www.pcsteps.gr/38575-%cf%81%cf%85%ce%b8%ce%bc%ce%af%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-ssd-%cf%83%cf%84%ce%bf-ubuntu-lubuntu-linux-mint/

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 2 έτη

Δημήτρη, ο οδηγός όπως είδες είναι αρκετά παλιός και θα πρέπει να ανανεωθεί..δοκίμασες να κάνεις επιδιόρθωση των Windows? Λογικά κάτι τέτοιο θα σου επέτρεπε να κάνεις boot..