Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΕρωτήσειςΕχω SSD & HDD με windows10 Θέλω SSD_Primary Drive,HDD_DataStorage
Panos L ρώτησε πριν 6 έτη

Εχω έναν ssd με φορτωμένα windows10 και θέλω να του κάνω format (θα τον βγάλω απο λάπτοπ και θα τον βάλω σε desktop)
Εχω επίσης έναν hdd με φορτωμένα windows10 (στο desktop) και θέλω να τον αδείασω τελείως (και το λειτουργικό)
Εχω bootableDVD με windows10.
-Αν συνδέσω τον ssd στο pc και του κάνω format εγκαθιστώντας εκ νέου τα windows, τον hdd πως θα τον σβήσω χωρίς να του βάλω λειτουργικό? 
-Επίσης θα αναγνωριστεί το σύστημά μου ώστε να εγκατασταθούν τα windows10 αυτόματα ή θα υπάρχει θέμα εφόσον ο ssd θα είναι καινούργιος στο σύστημα? 
-Αν κάνω το format πρώτα στον hdd και κάνω clone στον ssd, θα αντικατασταθεί και το λειτουργικό του ssd με αυτό του hdd?
-Τέλος, μπορώ να σβήσω primary drive (και λειτουργικό) χωρίς να έχω κάποιον άλλο drive συνδεδεμένο, (να μην γίνεται boot, να αχρηστεύσω το pc) και μετά να συνδέσω τον ssd και να του κάνω κανονικό format?

2 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα Πάνο, μπορείς να τοποθετήσεις τον SSD στον σταθερό και να κάνεις κανονικά format. Λογικά δεν θα χρειαστεί να περάσεις τον κωδικό, θα ενεργοποιηθούν αυτόματα τα Windows. Αφού ολοκληρωθεί το format μπορείς να κάνεις διαγραφή στon HDD.
https://www.pcsteps.gr/16905-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%87%CE%B5%CE%AF%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%B4%CE%AF%CF%83%CE%BA%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B1-windows/

Panos L απάντησε πριν 6 έτη

Τέλεια ευχαριστώ.