Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΕύρεση διαγραμμένων αρχείων Lumia 435
Giannhs Giannhs ρώτησε πριν 8 έτη

Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος που ασχολείται με προγραμματισμό/πληροφορική μπορεί με κάποιον τρόπο, που αυτός γνωρίζει, να μπει στο bios του κινητού ( Microsoft Lumia 435 ), χωρίς να γνωρίζει τον κωδικό ασφαλείας φυσικά, και να ψάξει τις εργασίες που έκανε το κινητό ; Εάν μπορεί δηλαδή να βρεί τις εργασίες που έγιναν και τις εντολές που δόθηκαν ή τα ίδια τα αρχεία ( ανάλογα με κάθε περίπτωση ) :

  1. διεγραμμένων βίντεο,φωτογραφιών,τραγουδιών
  2. διεγραμμένου ιστορικού κλήσεων
  3. διεγραμμένων κειμένων στο Office
  4. διεγραμμένου ιστορικού αναζήτησης στο Internet Explorer
  5. διεγραμμένων μηνυμάτων
  6. διεγραμμένων εφαρμογών ( πχ Adobe reader ) και λήψεων για αυτές τις εφαρμογές ( πχ κείμενα σε pdf )

    Σημείωση : Όλα αυτά δεν έχουν επιλεγεί να συγχρονίζονται με το onedrive.

    Εκτός αν γίνεται αυτόματα. Αν γίνεται αυτόματα, τότε μπορεί να βρει το email-λογαριασμό από το bios ; Ή αν βρει το email τελικά, μπορεί να μπει στο onedrive και να βρει ακόμα και το ιστορικό κλήσεων και Internet explorer, εκτός από τις φωτογραφίες, βίντεο, μουσική που ίσως να συγχρονίζονται αυτόματα ;

Επίσης, υπάρχει τρόπος να βρεί ποιες κάρτες sim έχουν χρησιμοποιηθεί ;

Επιπλέον, είναι εύκολο να βρει κάποιος τον κωδικό ασφαλείας ακόμα και αν είναι μεγάλος ;

Συγνώμη αν είναι περίεργα αυτά που ρωτάω, αλλά θα ήθελα πάρα πολύ να μάθω. Αν μπορείτε, σας παρακαλώ να με βοηθήσετε.

Αν έκανα λάθος με την κατηγορία, παρακαλώ διορθώστε το επειδή δεν είμαι καλός σε αυτά,

6 Απαντήσεις

Giannhs Giannhs απάντησε πριν 8 έτη

Αν μπορείτε απαντήστε στο email giannhs.giannhs2@hotmail.com επειδή δεν ξέρω κατα πόσο θα μπω ξανά στο pc steps. Ευχαριστώ.

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα.

Δεν απαντάμε προσωπικά σε e-mails, όλες οι ερωτήσεις και απαντήσεις γίνονται μέσω PCsteps.

Όχι, σε καμία περίπτωση δε μπορεί κάποιος να βρει "τις εντολές που δόθηκαν". Στην καλύτερη περίπτωση να μπορέσει να ανακτήσει κάποια αρχεία, τίποτα παραπάνω.

Ο κωδικός ασφαλείας είναι επίσης δύσκολο να βρεθεί.

Giannhs Giannhs απάντησε πριν 8 έτη

Δεν ήξερα πως οι απαντήσεις στέλνονται στο email. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Όμως, όταν λέτε πως στην καλύτερη περίπτωση μπορεί να ανακτήσει κάποια αρχεία, εννοείτε διαγραμμένα αρχεία ή αρχεία που είναι αποθηκευμένα στο κινητό ; Επίσης, όταν λέτε κάποια, τί εννοείτε ; Αυτά είναι τραγούδια, είναι βίντεο, ποια ακριβώς αρχεία είναι ; Μήπως μπορώ να κάνω κάτι να μην βρεθούν ούτε αυτά ; Όσον αφορά το ιστορικό κλήσεων,μηνυμάτων,internet explorer κτλ, δεν υπάρχει καμία περίπτωση , ε ; Ευχαριστώ πολύ και πάλι.

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 8 έτη

Αν υπάρχουν αυτά τα αρχεία στο τηλέφωνο, μπορεί κάποιος να τα ανακτήσει. Αν έχει γίνει φλασάρισμα της μνήμης του τηλεφώνου (format), δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.

Giannhs Giannhs απάντησε πριν 8 έτη

Ευχαριστώ για την βοήθεια. Όμως δεν κατάλαβα καλά. Σας είπα και πριν, δεν γνωρίζω και πολλά πράγματα. Συγνώμη.

Μου απαντήσατε πως αν υπάρχουν τα αρχεία αυτά στο τηλέφωνο τότε μπορούν να βρεθούν. Όμως, εννοείτε να υπάρχουν ως αποθηκευμένα ή ως διαγραμμένα ; Αποθηκευμένα μπορούν να βρεθούν, και το καταλαβαίνω. Αν είναι όμως διαγραμμένα ; Ακόμα και τότε παραμένουν στο τηλέφωνο και μόνο με format εξαφανίζονται τελείως ; Δεν αρκεί μια απλή διαγραφή να σβηστούν πλήρως ;

Το ίδιο και με το ιστορικό κλήσεων, το ιστορικό του internet explorer και τα μηνύματα. Αν είναι αποθηκευμένα, τότε σίγουρα βρίσκονται. Αν είναι διαγραμμένα τότε πάλι μπορούν να βρεθούν ; Και χρειάζεται ξανά format ;

Ελπίζω να με καταλάβατε καλύτερα.

Έλενα Σωτήρη Staff απάντησε πριν 8 έτη

Αν είναι διαγραμμένα, υπάρχει περίπτωση να μπορεί να γίνει ανάκτηση, με τα κατάλληλα μέσα και τις απαραίτητες γνώσεις, ακόμα και μετά από format σε πολλές περιπτώσεις.
Αν μετά από επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις, γεμίσεις τη μνήμη με άχρηστα δεδομένα (κάποιο μεγάλο αρχείο πχ), τότε δεν υπάρχουν πλέον πιθανότητες να μπορεί να γίνει ανάκτηση.