Jimian GT ρώτησε πριν 3 έτη

Έχω κατεβάσει κάποια προγράμματα ( γνωστά, έμπιστα και διάφορα) για να ρίχνω μια ματιά στις θερμοκρασίες του pc. Έχω δει ποιες είναι οι μέγιστες και οι ελάχιστες και σε gaming (βαρύ) η κάρτα φτάνει μέχρι 75-80 βαθμούς και η cpu 60-65. Όταν είναι idle η κάρτα είναι κάτω από 60 και η cpu γύρω στους 50 βαθμούς. Αυτές είναι νορμάλ θερμοκρασίες από ότι έχω τσεκάρει. Παρόλα αυτά όταν παίζω games (βαριά) θερμαίνεται το σημείο που είναι γύρω εκεί στην cpu και λίγο πιο πάνω στην γωνία πάνω από την cpu. Επίσης τώρα το καλοκαίρι εκπέμπει ζεστή και είναι το πιο ζεστό δωμάτιο και δεν ξέρω τον λόγο. Ευχαριστώ για την κατανόηση και για την βοήθεια σας εκ των προτέρων!

3 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα, λογικά ακούγονται αυτά που αναφέρεις παραπάνω..ειδικά τώρα το καλοκαίρι...σε κάθε περίπτωση μπορείς να αλλάξεις τη θερμοαγώγιμη πάστα του επεξεργαστή εάν έχεις να το κάνεις πολύ καιρό αλλά και να βάλεις μία καλύτερη after market ψύκτρα..ρίξε μία ματιά και εδώ.

 

Jimian GT απάντησε πριν 3 έτη

Έχω μια ψήκτρα Corsair Hydro H45 η οποία από τα σχόλια και γενικά reviews έχω δει είναι μια πολύ τίμια ψήκτρα... Και γενικά οι θερμοκρασίες είναι πολύ καλές. Αυτή τη στιγμή που γράφω έχω 50 βαθμούς Celsius στην CPU και στο gaming γύρω στο 70-75 (βαρύ gaming) παρόλα αυτά ζεσταίνεται το case και δεν ξέρω το γιατί. Φταίει που είναι καλοκαίρι?

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Σίγουρα οι υψηλές θερμοκρασίες της εποχής επηρεάζουν και το μηχάνημα σου, ειδικά εάν δεν έχεις κλιματισμό στο χώρο σου...βέβαια και οι θερμοκρασίες που αναφέρεις δεν είναι τραγικές..είναι σε λογικά πλαίσια..