Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΗλεκτρισμός σε οθόνη κινητού
Χρύσα Ν. ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα! Το κινητό μου είναι το lenovo vibe p1m και εδώ και λίγες μέρες παρατήρησα πως όταν πιάνω το κινητό μου ή την οθόνη ή σε κάποια πλαϊνά , νιώθω σαν να μεταφέρεται ηλεκτρισμός στα χέρια μου σε πολύ μικρές ποσότητες. Επίσης έχω πλαστικό πάνω στην οθόνη όπως και πλαστική θήκη! Έχει πέσει κάμποσες φορές κάτω αλλά δεν έχει κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής! Έχετε κάτι να μου προτείνετε; Είναι ίσως επικίνδυνο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

5 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Χρύσα, χωρίς την θήκη το παρατηρείς και πάλι? Καλό θα ήταν να απευθυνθείς εκεί που το αγόρασες και να τους ρωτήσεις, μπορεί να υπάρχει κάποια διαρροή από την μπαταρία..

Χρύσα Ν. απάντησε πριν 7 έτη

Γενικά το παρατηρώ ναι.. Το κινητό να συνεχίσω να το χρησιμοποιώ μέχρι να το πάω στο σέρβις..; Πέρα από το ενοχλητικό κομμάτι, μπορεί να υπάρχει θέμα με την μπαταρία; 

Dimitris απάντησε πριν 7 έτη

Η μπαταρία εχει χαμηλή τάση 3,7v και δεν μπορεί να παράγει τόσο ηλεκτρισμό. Υποθέτω ότι ίσως από τα πεσίματα που σου εχει κάνει να υπάρχει κάποιο προβλημα (διαρροή) στην πλακέτα. Καλό ειναι να το πας για service παντως. 

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 7 έτη

Εάν είναι εφικτό ρίξε μία ματιά στην μπαταρία, μήπως έχει φουσκώσει εξωτερικά. Σε κάθε περίπτωση όμως πήγαινε το σε κάποιο service να το ελέγξουν..

Χρύσα Ν. απάντησε πριν 7 έτη

Μπορεί να είναι και λόγω της υψηλής θερμοκρασίας του κινητού αυτό που αισθάνομαι, γιατί παρατήρησα πως όταν το χρησιμοποιώ λίγη ώρα εμφανίζει το συγκεκριμένο θέμα. Παρ' όλα αυτά όταν καταφέρω θα το πάω σε τεχνικό! Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές!