Bsdoa Bsdoa 4 ρώτησε πριν 5 έτη

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ
Ηθελα να ρωτησω σχετικα με τον ηχο στα Windows 10 pro..
Εχω συνδεση την τηλεοραση με το Desktop μου και οταν ανοιγω το VLC (το κατεβασα εχθες και ειναι η εκδοση 64bit) για ταινια εκει που παιζει κανονικα ο ηχος μια στιγμη σταματαει (μονο ο ηχος), κοιταζω στις ρυθμησεις του υπολογιστη μηπως και υπαρχει καποιο προβλημα αλλα ειναι ολα οκ.
Να σημειωσω βεβαια οτι εκανα Format εχθες κ εχω ενημερωσει ολους τους Drivers οποτε δεν ειναι απο εκει, επισης να πω οτι παλιοτερα μου το εκανε και χωρις να βλεπω ταινια παρα μονο youtube.. Βεβαια οταν κανω επανακινηση ολα φτιαχνουν και μετα απο λιγο ξανα απο την αρχη..
Παρακαλω αν γνωριζεται κατι απαντηστε μου..
Ευχαριστω πολυ 
με εκτιμηση Δημος

12 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Δήμο

Το ίδιο πρόβλημα εμφανίζεται με διάφορους τύπους αρχείων ήχου και βίντεο ή μόνο με το συγκεκριμένο; Παρουσιάζεται το ίδιο πρόβλημα αν χρησιμοποιήσεις άλλον player;

Bsdoa Bsdoa 4 απάντησε πριν 5 έτη

Γενικα το κανει οχι με με συγκεκριμενους τυπους αρχειων και το κανει ακομα και με το youtube αρα οχι με καποιο συγκεκριμενο player.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Δοκίμασε να εγκαταστήσεις ξανά τους drivers ήχου του υπολογιστή σου.

Bsdoa Bsdoa 4 απάντησε πριν 5 έτη

Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας, το προβλημα ομως που αντιμετωπιζω τωρα ειναι οτι κολλαει ο υπολογιστης μου, ειδα οτι η μια ψυχτρα που βρισκεται στο chipset απο πανω ζεστενεται παρα πολυ (καιει) και μαλλον ειναι εκει το προβλημα τουλαχιστον για το φριζαρισμα που κανει μολις ανοιξει ο υπολογιστης (εννοω με το που δειξει την επιφανεια εργασιας) και οταν το κανει αυτο μετα που τον κλεινω (χειροκινητα απο το κουμπι και το ξανα ανοιγω) δεν ανοιγει καθολου αλλα το μονο που κανει ειναι να βλεπω το ανεμιστηρακη του επεξεργαστη και της καρτας γραφικων να γυριζουν για περιπου 3-5 δευτερολεπτα και να μην δειχνει τιποτα στην οθονη. εχω τσεκαρει το τροφοδοτικο αλλα ειναι μια χαρα. 

Bsdoa Bsdoa 4 απάντησε πριν 5 έτη

Ωστοσο ηθελα να ανεβασω μια φωτο αλλα δεν με αφηνει

Deleted User απάντησε πριν 5 έτη

Δοκίμασε να ανεβάσεις εικόνα εδώ.(Browse images)
https://prnt.sc/
Από κινητό που χω δοκιμάσει λειτουργεί κανονικά.

Bsdoa Bsdoa 4 απάντησε πριν 5 έτη

http://prnt.sc/pk03gp
ειναι η ψυχτρα π γραφει gigabite

Bsdoa Bsdoa 4 απάντησε πριν 5 έτη

την εβγαλα της καθαρισα τη παλια κολλα και εβαλα ξανα καινουρια αλλα τπτ

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 5 έτη

Φίλε Δήμο, όταν μία ψύκτρα καίει, σημαίνει πως κάνει σωστά τη δουλειά της, δεν είναι με κανένα τρόπο ένδειξη προβλήματος.

Δεν ξέρω γιατί περίμενες πως αλλάζοντας την πάστα, που βοηθάει τη μεταφορά θερμότητας προς την ψύκτρα, θα έκαιγε λιγότερο. Το πιθανότερο είναι πως έκαιγε ανέκαθεν και απλά δεν το είχες παρατηρήσει.

Πάντως, από τα συμπτώματα που αναφέρεις, και εφόσον έλεγξες το τροφοδοτικό, το πιθανότερο είναι πως είναι θέμα με τη μητρική. Και καθώς και η κάρτα ήχου είναι ενσωματωμένη στη μητρική, δεν αποκλείεται να συνδέονται με κάποιο τρόπο τα δύο προβλήματα, οι διακοπές στον ήχο και το πρόβλημα στην εκκίνηση.

Κάνε έναν έλεγχο από κοντά, μήπως έχει φουσκώσει κάποιος πυκνωτής. Αν όντως είναι έτσι, ίσως κάποιος ηλεκτρονικός να μπορέσει να τον αλλάξει. Αν όχι, που σημαίνει πως το πρόβλημα είναι αλλού, μάλλον πας για αλλαγή μητρικής.

Bsdoa Bsdoa 4 απάντησε πριν 4 έτη

Τελικα μαλλον καηκε η μητρικη.. :( οπως και να εχει ευχαριστω για το χρονο σας..

Bsdoa Bsdoa 4 απάντησε πριν 4 έτη

Θελω να κανω αλλη μια ερωτηση..
Εχω συνδεσει στη καρτα ηχου ενα συστημα 5.1 στις τρεις υποδοχες jack 3.5mm στη στη δοκιμη των windows 10 παιζει κανονικα το συστημα καθως και στο vlc οταν φορτωσω ταινια 5.1 αλλα οταν κανω αναπαραγωγη απο ας πουμε το e-radio μεσω του chrome παιζει μονο στερεο δηλαδη μονο το δεξι και αριστερο ηχειο.. Υπαρχει καποιος τροπος το στερεο να μετατρεπεται σε 5.1 απο τα windows η καποια εφαρμογη.. 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα
Δες αν είναι διαθέσιμη αυτή η σημαία στον Chrome. Εμένα δυστυχώς δεν υπάρχει, ώστε να μπορέσω να κάνω δοκιμή.