Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΗ ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ WINDOWS 11 ΘΑ ΛΗΞΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ
Georgia Kolovou ρώτησε πριν 1 έτος

καλησπερα,
εχω Η/Υ με γνησιο λειτουργικο windows 10 . Επειδη ηθελα να κανω καποιες μετρησεις στην καρτα γραφικων απευθύνθηκα σε τεχνικο . Του ειπα επίσης  οτι θελω να κανω και την δωρεαν   αναβαθμιση σε windows 11 καθως o H/Y πληρούσε τις προυποθεσεις οπως μου εμφανιζε στο windows update. Μου ειπε οτι εκανε την αναβαθμιση οχι απο το windows update αλλα κατεβασε τα νεα windows απο το site της microsoft . Μετα απο 1 μηνα λοιπόν και στο εξής,  καθε φορά που ανοιγω τον Η/Υ μου βγαίνει μήνυμα οτι η αδεια χρησης θα ληξει σύντομα. Πως μπορω να το διορθωσω?  Η αγορα νεου κλειδιου για  windows 11 ειναι πολύ ακριβή, και εξαλλου ειχε την δυνατοτητα ο Η/Υ να αναβαθμιστει σε 11 εντελώς δωρεάν. Τι πρεπει να κάνω?
 

3 Απαντήσεις

Vasilis Lam απάντησε πριν 1 έτος

Δοκιμασε να τρεξεις την αντιμετοπισω προβληματων ενεργοποιησης.
Ο τεχνικος πολυ πιθανο να σου εβαλε διαφορετικη εκδοση windows 11 απο τα windows 10 που ειχες, π.χ. ειχες Windows 10 Pro και σου εβαλε Windows 11 Home η το αντιθετο, και να τα ενεργοποιησε με καποιο crack.

Deleted User απάντησε πριν 1 έτος

Καλημέρα ,πήγαινε στο μενού Ρυθμίσεις-->Σύστημα-->Πληροφορίες .Εκεί θα δεις ποιά έκδοση έχεις δηλ Home ή Pro .
 
Για το αν σου πέρασε γνήσια windows  ή όχι ,δες εδώ.
 
https://www.google.com/amp/s/www.thecoderworld.com/how-to-check-if-windows-11-is-genuine-or-not/amp/
 
Υπάρχουν και πολύ φτηνές Άδειες windows αν χρειαστεί να αγοράσεις. Αν ο υπολογιστής θα βρίσκεται στο σπίτι για οικιακή χρήση ,δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα φίλε μου! Αν ο τεχνικός δεν έκανε αναβάθμιση και απλά έκανε καθαρή εγκατάσταση, δεν σου ενεργοποιήσε τα Windows 11. Αν θες να χρησιμοποιήσεις την άδεια που ήδη έχεις, πρέπει να εγκαταστήσεις πάλι τα 10 και να κάνεις τη διαδικασία αναβάθμισης στα 11.