Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΗ βιβλιοθηκη εικονων λειπει απο την εξατομικευση
Elias Nass ρώτησε πριν 9 έτη

Καλησπερα και παλι,αφου λυθηκε αυτο το προβλημα https://www.pcsteps.gr/questions/aναιτια-αυξηση-χρησιμοποιημενου-χωρο/ δημιουργηθηκε ενα αλλο,οχι τοσο σημαντικο.
Οταν ηθελα να διαλεξω ενα φακελο με εικονες για να τον βαλω σαν φοντο στην επιφανεια εργασιας,πηγαινα στην εξατομικευση,παταγα φοντο επιφανειας εργασιας και μετα βιβλιοθηκη εικονων (οπου εμφανιζονταν ολοι οι φακελοι που ειχα στις εικονες μου).Τωρα δεν εμφανιζεται κανενας φακελος αλλα και παλι μπορω να τον εντοπισω απο την αναζητηση διπλα και να τον τσεκαρω.Οποτε ουσιαστικα δεν υπαρχει προβλημα αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν εμφανιζονται πια στην βιβλιοθηκη εικονων.Προφανως καποια ρυθμιση χρειαζεται να κανω,γι' αυτο ηρθα σε σας που ειστε ειδικος ;)

8 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα Ηλία,

Για δες εδώ, μήπως για κάποιο λόγο έχει αφαιρεθεί ο φάκελος "Οι εικόνες μου" από τη βιβλιοθήκη εικόνων.

Elias Nass απάντησε πριν 9 έτη

Δυστυχως οχι,εκει ειναι
Aν σας διευκολυνει,υπαρχει ενας κεντρικος φακελος στις εικονες που μεσα εχει υποφακελους με διαφορα θεματα ο καθενας.Απο την αναζητηση διπλα βλεπω κανονικα ολους τους υποφακελους και ετσι μπορω να επιλεξω οποιον θελω,καθως και τον κεντρικο φακελο,ετσι ωστε να ορισω ολες τις φωτογραφιες να εμφανιζονται αν θελω (οπως μπορουσα να κανω παλαιοτερα) τον οποιο ομως αν τον επιλεξω μου λεει οτι ειναι κενος,ενω στην πραγματικοτητα δεν ειναι
Σας θυμιζω οτι αυτο συνεβη προσφατα μετα την απεγκατασταση του AVAST και την επαναφορα συστηματος

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Δοκίμασε τότε να αφαιρέσεις το φάκελο εικόνες από τη βιβλιοθήκη εικόνων και να τον ξαναπροσθέσεις.

Είναι πολύ παράξενο αυτό το σύμπτωμα, και δεν μπορεί να εξηγηθεί ούτε από το avast ούτε από τη διαγραφή των σημείων επαναφοράς.

Elias Nass απάντησε πριν 9 έτη

Αυτο ηταν το πρωτο που εκανα χωρις αποτελεσμα.Απο χτες εχω ψαξει στη google,εχω βρει χιλιαδες αποτελεσματα με καθε ειδους πιθανο προβλημα με τις εικονες αλλα κατι που να ειναι ιδιο με το δικο μου και να με βοηθησει,οχι.Προσωπικα πιστευω οτι καποιο κλειδι στο μητρωο χρειαζεται διορθωση αλλα αντε να το βρεις....

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Παραείναι εξειδικευμένο πρόβλημα , εδώ που τα λέμε. Όχι τίποτε άλλο, έσβησες και τα σημεία επαναφοράς, για να έβλεπες αν η επαναφορά συστήματος το διόρθωνε.

Γιατί δεν επιχειρείς μια συνολική επιδιόρθωση στα Windows?

Elias Nass απάντησε πριν 9 έτη

Να σας πω,το σκεφτηκα,αλλα απο την αλλη ο υπολογιστης δεν παρουσιαζει κανενα αλλο προβλημα και παει μια χαρα και επιπλεον μπορω να οριζω τις φωτο ενος φακελου σαν φοντο στην επιφανεια εργασιας με 2 ακομα τροπους,αρα δεν μου λειπει αυτη η λειτουργια.
Μια ακομα ερωτηση,επειδη εχω κανει στο παρελθον καθαρη εγκατασταση αλλα οχι επιδιορθωση με το dvd των windows,τα αρχεια που ηδη εχω εγκατεστημενα,αν καταλαβα καλα δεν θα πειραχθουν;

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Ναι, δεν θα πειραχτούν, αυτό είναι το νόημα της επιδιόρθωσης.

Elias Nass απάντησε πριν 9 έτη

Οκ,ευχαριστω πολυ θα το εχω υπ'οψη μου αν στο μελλον παρουσιαστει καποιο σοβαροτερο προβλημα (πραγμα το οποιο φυσικα απευχομαστε ολοι ;) )