apo vou ρώτησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα σας. Έχω ενα Desktop που τον τελευταιο 1 χρόνο έχει παρουσιάσει 2 φορές το ίδο πρόβλημα.
Την πρώτη φορά αποσύνδεσα ολόκληρο το σύστημα απο την πρίζα και όταν το επανατοποθέτησα ενώ όλα ξεκινούσαν κανονικά η θόνη έδειχνε ότι παίρνει ρεύμα αλλά δεν ερχόταν εικόνα . εάν αποσύνδεα το καλώδιο σήματος ,μου έβγαζε μήνυμα οτι αποσυνδέθηκε. δοκίμασα όλες τις πρίζες στο σπίτι μου. δεν άνοιγε σε καμιά η οθόνη ( εννοώ δεν ερχόταν σήμα).
πήρα ολόκληρο το desktop και το μετέφερα σε άλλο σπίτι όπου και άναψε κανονικά η οθόνη και δούλεψε μια χαρά για 6 ολόκληρους μήνες. χρειάστηκε να το αποσυνδέσω πάλι ολόκληρο το σύστημα 6 μήνες μετά και όταν το επανατοποθέτησα ,πάλι η οθόνη δεν άναβε.
το πήγα στο πλαίσιο , άναψε κατευθείαν. το ξαναγυρίζω σπίτι, πάλι δεν ανάβει. το πηγαίνω σε άλλο τεχνικό, λειτουργούσε κανονικά για 4 μέρες χωρίς να σβήσει καθόλου η οθόνη. το ξαναγυρίζω σπίτι και αρνείται πεισματικά να αναψει η οθόνη!
Καμιά ιδέα?

3 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Αν και το 2ο φορές τον χρόνο δεν είναι κάτι που μπορούμε να το λάβουμε υπόψιν, το πρώτο που θα δοκίμαζα είναι να άλλαζα τα καλώδια ρεύματος του υπολογιστή και της οθόνης.

apo vou απάντησε πριν 8 έτη

Και πώς δικαιολογείται το γεγονός ότι το σύστημα λειτούργησε κανονικά στους υπόλοιπους χώρους. Δεν χρησιμοποίησαν δικά τους καλώδια. (?)

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Δεν γνώριζα αν έπαιρνες και τα καλώδια μαζί, γιατί δεν το ανέφερες. Με άλλα λόγια η οθόνη ανάβει παντού εκτός από το σπίτι σου; Κάλεσε ηλεκτρολόγο.