Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΗ σύνδεση σε μια υπηρεσία των Windows απέτυχε
Stamatis Papapetroy ρώτησε πριν 9 έτη

Χαιρετώ έχοντας και εγώ το δικό μου πρόβλημα. Ο τίτλος είναι η πρώτη ειδοποίηση που μου εμφανίζει όταν ανοίγει ο υπολογιστής μετά ότι το Windows defender δεν λειτουργεί. Όλα ξεκίνησαν καθώς πάτησα συο google core temp και κατέβασα το πρώτο που βγάζει. Ε μαζί με το core temp μου ήρθε και ένα "δωράκι". Πάω στα προγράμματα και δυνατότητες το κάνω απεγκατάσταση και μετά τρέχω το adwcleaner βρήκε και αυτό κάτι και τα έσβησα. Μετά πάω να τρέξω το core temp και μου γράφει ότι είναι κατεστραμένο. Πάω να τρέξω το hwmonitor, χαλασμένο και αυτό... ( αυτό έτρεχε μια χαρά ένα μήνα τώρα). Κάνω απεγκατάσταση και τα δύο για να τα ξανακατεβάσω και μόλις ανοίγω το Chrome η σύνδεση με το Internet είχε χαθεί. Κάνω restart και εκεί που χρειαζόταν 5 δευτερόλεπτα για να ανοίξει τώρα κάνει πάνω από δύο λεπτά και συνεχίζει να μην έχει σύνδεση στο ίντερνετ. Από antivirus έχω το Essential της Microsoft. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να παίζει;

4 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Σταμάτη, κάνε μια επαναφορά συστήματος σε ημερομηνία πριν βάλεις το Core Temp, αν έχεις σημείο επαναφοράς αυτό θα λύσει όλα σου τα προβλήματα.

Stamatis Papapetroy απάντησε πριν 9 έτη

Σε ευχαριστώ πολύ Άγγελε... έστρωσε αλλά έχει παιχτεί κάτι πολύ παράξενο. Η επαναφορά είχε την ημερομηνία για πριν από δύο μέρες, εγώ το core temp το κατέβασα χθες. Μετά το πρόβλημα που εμφανίστηκε έκανα απεγκατάσταση και το core temp και το hwmonitor, τώρα μετά την επαναφορά υπάρχουν και τα δύο στον υπολογιστή μου και λειτουργούν κανονικά. Είναι όλα κομπλέ ή κάτι που πρέπει να ψάξω;

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Έχεις τα άλλα προβλήματα από τα adware που εγκαταστάθηκαν μαζί με το Core Temp?

Αν όχι, ίσως δημιουργήθηκε το σημείο αναφοράς ανάμεσα στην εγκατάσταση του Core Temp και των Adware - ένα ομολογουμένως απίθανο σενάριο, αλλά η μόνη λογική εξήγηση.

Εγώ πάντως στη θέση σου θα κοίταζα να κάνω επαναφορά ακόμα πιο πίσω, αν υπάρχουν σημεία, για να είμαι 100% βέβαιος.

Stamatis Papapetroy απάντησε πριν 9 έτη

Όχι τα προβλήματα δεν υπάρχουν πια. Τέλος πάντων για να είμαι σίγουρος έκανα ένα Secure Erase να τελειώνουμε. :) Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.