Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Αγορά ΥπολογιστήΗ σύνθεση €550-€600 για Office, Photoshop, κάνει για βίντεο editing?
Grapse Leme ρώτησε πριν 4 έτη

Η σύνθεση του μήνα Οκτωβρίου για υπολογιστή €550-€600 για Office, Photoshop, Premiere, AutoCAD, κάνει για βίντεο editing? Αν είναι να διαλέξω μια κάρτα γραφίκών η πρόταση για τον οικονομικό gaming είναι καλή? Αν όχι μπορείτε να μου προτείνετε ποια πρόταση να προτιμίσω?
Σας ευχαριστώ πολύ.

4 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα

Εξαρτάται από το λογισμικό που θα χρησιμοποιήσεις και το υλικό που σε ενδιαφέρει να επεξεργαστείς.

Για παράδειγμα, το DaVinci Resolve είναι πολύ πιο απαιτητικό από το Premiere. Επίσης, η επεξεργασία 4K υλικού είναι πιο απαιτητική από αυτή 1080p υλικού.

Πόσο περίπου είναι το budget σου για την κάρτα γραφικών;

Grapse Leme απάντησε πριν 4 έτη

Βασικά προσπαθώ να κατασταλλάξω αν χρειάζομαι καταρχάς laptop ή desktop. Τώρα για όριο δεν έχω ξεκάθαρο στο μυαλό μου. Αν είναι για λαπτοπ σκεφτόμουν μέχρι και κάποιο της apple αλλά δεν είναι πολύ καλό σε μετρίου απαιτήσεων παιχνίδια. Από την άλλη επειδή δεν είναι ξεκάθαρο αν θα μείνω στην πόλη που είμαι ή αν θα χρειαστεί να μετακινηθώ, δε θέλω να επενδύσω πολύ βαριά σε σταθερό Οπότε το μηχάνημα που προτείνετε με μια κάρτα γραφικών κοντά στα 200-250 πιστεύω θα ήταν αρκετό. Τελευταία ερώτηση είναι: για εργασία πάνω από 6 ώρες τη μέρα, αξίζει και μπορεί να ανταπεξέλθει ένα λάπτοπ? Σας ευχαριστώ πολύ!!

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Ένας σταθερός έχει σχεδόν πάντα καλύτερες επιδόσεις στο ίδιο κόστος και δεν ανεβάσει εύκολα υψηλές θερμοκρασίες. Το laptop αξίζει αν χρειάζεσαι την φορητότητα.

Ο σταθερός μπορεί να λειτουργήσεις άνετα 6 ώρες συνεχόμενα. Το laptop ίσως ανεβάσει υψηλές θερμοκρασίες με 6 ώρες συνεχόμενη απαιτητική εργασία.

Grapse Leme απάντησε πριν 4 έτη

OK σε ευχαριστώ πολύ. Χρήσιμες οι συμβουλές!