Vasileios Kotsikoros ρώτησε πριν 4 έτη

ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΛΕΓΟΜΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΉΘΕΙΆ ΣΑΣ ΝΑ ΦΤΙΆΞΩ ΕΝΑ ΝΕΟ PC.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΚΑΤΑ  ΠΡΟΤΊΜΗΣΗ RYΖEN 5 H 7 ΜΕΓΑΛΗ ΜΝΗΜΗ 16GΒ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΠΩΣ ASSASSIN CREED H KATI ΠΑΡΌΜΟΙΟ(ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ GAMER ΑΛΛΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ  ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ). ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ 3 ΔΙΣΚΟΥΣ ΕΝΑΝ SSD KAI ΔΥΟ HDD. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΟΡΥΒΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΑ ΕΜΦΑΣΙΝΗ ΜΕ RGB ΦΩΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΟ ΚΟΥΤΙ. ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΥΔΡΟΨΥΞΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΟΦΙΤΑ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΖΕΣΤΑΊΝΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ .ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΩ ΕΙΝΑΙ 750 ΩΣ 850 ΕΥΡΩ. ΗΜΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ LAPTOP ΚΑΙ PC META ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ VIDEO ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΤΟ SITE ΣΑΣ ΚΑΤΈΛΗΞΑ ΣΕ ΣΤΑΘΕΡΟ PC 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΛΗΣ 
sportbilly80@hotmail.com

3 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Βασίλη, μπορείς να δεις αυτή τη σύνθεση με ryzen. Εάν θες να παίζεις κάποιο πιο απαιτητικό παιχνίδι μπορείς να προσθέσεις μία τέτοια κάρτα γραφικών. Διαφωνούμε κάθετα με την υδρόψυξη, μια καλή αερόψυξη έχει εξίσου ικανοποιητική ψύξη και μηδενικό ρίσκο διαρροής. Για rgb φωτισμό μπορείς να προσθέσεις αυτό.

dimitris Liggos απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα είμαι ο Δημήτρης και θα ήθελα να ρωτήσω,αν θα μπορούσα να φτιάξω pc με 350-400 ευρώ μόνο για gaming ας πούμε 5-6 παιχνίδια!!!

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Δημήτρη, κάνε μία νέα ερώτηση για να μην ενημερώνεται άδικα αυτός που άρχισε την ερώτηση...