Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΘέλω να ξαναεγκαταστήσω τα Windows 10
Kwstas Arta ρώτησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα σε όλο το pcsteps. Λοιπόν κάποτε που ειχε βγει το insider στα Windows 10 τα είχα εγκαταστήσει δωρέαν στον υπολογιστή σε διαφορετικό partition ενώ είχα και τα 7. Δεν έκανα δηλαδή την αναβάθμιση μέσω των 7 αλλά καθαρή εγκατάσταση των 10. Κάποια στιγμή (πριν το 2018) που χρειάστηκα τον χώρο στον σκληρό τα διέγραψα μαζί με το partition και τώρα θέλω να τα εγκαταστήσω πάλι με καθαρή εγκατάσταση. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι ότι η άδεια χρήσης μου απο τότε υπάρχει ακόμη στον λογαριασμό μου; Με την εγκατάστασή τους δηλαδή θα είναι ενεργοποιημένα αφού γίνει το login στον λογαριαμό την Microsoft; Επίσης προσπάθησα να κάνω εγκατάσταση των 10 μέσω φλασάκι αλλά μου βγάζει πολλές εκδόσεις να επιλέξω (Home Premium, Pro κτλ) Εγώ ποιά έκδοση να επιλέξω ποιά ήταν αυτήν που ερχόταν δωρεάν με το insider; Ευχαριστώ πολυ

1 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Κώστα

Παρότι τυπικά η δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 10 έχει λήξει, πρόσφατα το δοκιμάσαμε και λειτούργησε κανονικά.

Πρέπει να επιλέξεις αναβάθμιση σε Windows 10 από το εργαλείο της Microsoft.
Προσοχή, πρώτα πρέπει να κάνεις αναβάθμιση και μετά θα αποκτήσεις άδεια για να μπορέσεις να κάνεις καθαρή εγκατάσταση/format.

Αν κάνεις απευθείας format από στικάκι θα σου ζητηθεί κλειδί.

Όσο αφορά το insider, δυστυχώς δεν γνωρίζω αν εξακολουθείς να διαθέτεις την σχετική άδεια. Είναι πολύ ιδιαίτερη περίπτωση.