Mik Mix ρώτησε πριν 1 έτος

Kαλησπερα
θελουμε να φτιαξουμε ενα game PC εχουμε διαλεξει καποια πραγματα αλλα δε ξερω εαν ειναι σωστα.Βασικα το θελουμε κ Χριστουγεννιατικο δέντρο 😂 για αυτο εχουμε κ τα φωτακια 
Case Sharkoon RGB LIT 110 (ερωτηση 1η το τζαμακι που βλεπεις μεσα ειναι απο την αριστερα πλευρα ,μπορει οταν τον φτιαχνουμε να αλλαξει κ να μπει απο δεξια ή ειναι στανταρ?)
Τροφοδοτικο Be quiet Pure power 11FM 750 
Motherboard Gigabyte B660 Aorus Master DDR4 (rev.1.0)
Επεξεργαστης Intel Core i7 12700 με κουτι κ ψυκτρα (χρειαζεται αλλο cooler απο αυτο που θα μας ερθει μαζι ?)
Ram Corsair Vengeance RGB Pro 32GB DDR4 3600Mhz (CMW32GX4M2D3600C18) (κανουν αυτες?γιατι στο site της μητρικης δεν μας τις βγαζει)
αποθηκευτικος χωρος Samsung 980SSP 1TBM.2 NVMe PCI Express 3.0
Ερωτηση για ελαφρυ gaming κάνει ή πρεπει να αγοράσουμε καρτα γραφικων κ ποια μας συστηνεται . Πρεπει να βαλουμε κ υδροψυξη?
Δεν εχουμε καθολου ιδεα απο υπολογιστες.Σας Ευχαριστουμε πολυ

3 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλησπέρα φίλε μου, από τη στιγμή που δεν έχεις ιδέα από υπολογιστές όπως λες γιατί δεν παίρνεις ένα "έτοιμο σύστημα" το οποίο θα έρθει έτοιμο συναρμολογημένο και χωρίς μεταφορικά έξοδα στο χώρο σου, όπως αυτό? Σε κάθε περίπτωση εάν θες να το στήσεις μόνος σου, το τζάμι δεν νομίζω ότι μπορείς να το τοποθετήσεις από την άλλη πλευρά - είναι προκαθορισμένο. Γενικά τα υπόλοιπα κομμάτια που αναφέρεις είναι ΟΚ. Ίσως για ελαφρύ gaming χωρίς κάρτα γραφικών να επέλεγες καλύτερα έναν AMD επεξεργαστή. Διαφορετικά, εάν θες κάρτα γραφικών μία οικονομική επιλογή είναι αυτή. Υδρόψυξη δεν χρειάζεσαι σε καμία περίπτωση, εάν δεις ότι δεν σε καλύπτει η stock ψύκτρα μπορείς να πάρεις μία καλύτερη αερόψυξη. Οι μνήμες κατά 99% θα είναι συμβατές, διαφορετικά εάν θες να είσαι 100% σίγουρος επέλεξε ένα kit που να είναι στη λίστα. 

Mik Mix απάντησε πριν 1 έτος

Σε ευχαριστουμε πολυ
Σκεφτομουνα για αυτη την καρτα φραφικων
https://www.e-shop.gr/vga-gigabytenvidia-geforce-rtx-3060-eagle-oc-12g-lhr-12288-mb-gddr6-pci-e-40-retail-p-PER.517081 ή ειναι πιο καλή αυτη που μου προτίνεις ??
θα θέλαμε μνήμες με rgb.Αλλα σαν μαρκα ποιες να προτιμησω ?
τις Corsair ή Gskill.
Σε ευχαριστω κ παλι

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 1 έτος

Σίγουρα είναι πολύ καλύτερη από αυτή που σου πρότεινα, απλά δεν ήξερα το budget που θες να κινηθείς..Και οι δύο εταιρείες που αναφέρεις είναι πολύ καλές..μπορείς να δεις και αυτό το kit που είναι και σε προσφορά.