Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΘέμα με μητρική MSI
DSSXe . ρώτησε πριν 10 έτη

Ανοίγω τον υπολογιστή και μπαίνω με το Del στα bios settings και νάζω σαν first boot device το USB. Στην συνέχεια για περίπου 10 λεπτά επικρατούσε μαυρίλα και έτσι κάνω restart και μου βγάζει με κόκκινα γράμματα warning!!! the overkloking performance is failed and the bios settings reset to defaults. Please press any key except Del to set up(περίπου έτσι ήταν...) Όμως το USB πληκτρολόγιο μου δεν αποκρίνοταν με αποτέλεσμα όπως διάβασα κάπου να χρειάζομαι πληκτρλόγιο με θήρα PS/2 δλδ με παλιά θήρα. Η ερώτηση μου είναι αν πάω ξανά στα bios χρησοποιώντας άλλο πληκτρολόγιο και βάλω ξανά σαν first device την floppy disk όπως ήταν το πρόβλημα θα λυθεί η πρέπει να επαναφέρω τις default ρηθμίσεις των bios και αν ναι πως?

3 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Το πρόβλημα αυτό είναι άσχετο με το Boot Device, απλά έτυχε να εμφανιστεί όταν έκανες αυτή την αλλαγή.

Λογικά απλά μπαίνοντας στο BIOS και αποθηκεύοντας τις ρυθμίσεις χωρίς να κάνεις αλλαγές θα φτιάξει το θέμα. Αλλιώς θα χρειαστεί επαναφορά των ρυθμίσεων.

DSSXe . απάντησε πριν 10 έτη

Και όμως όταν έβαλα σαν first boot device το floopy disk όπως ήταν χωρίς να πειράξω τίποτα άλλο το πρόβλημα λύθηκε προς έκπληξη εμένα και όλων μας. Πως το εξηγείς αυτό???

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Είναι πιθανό το πρόβλημα να λύθηκε και μόνο που μπήκες στο BIOS και έκανες αποθήκευση των ρυθμίσεων, ανεξαρτήτως του Floppy.

Καμία μητρική δεν έχει ανάγκη να έχει το Floppy σαν πρώτη boot device.