p4n0s86 ρώτησε πριν 8 έτη

Τις τελευταίες μέρες έχω ένα θεματάκι με το ποντίκι (Natec Genesis GV44 Wireless). Σε τυχαίες στιγμές κάτι παθαίνει και αρχίζει να μην πιάνει το πρώτο κλικ. Χρειάζεται να κάνω συνεχώς 2ο δηλαδή για να επιλέξω κάτι.

Αυτό μπορεί να κρατήσει και 5 λεπτά, μπορεί και 1 ώρα. Δεν διορθώνεται με restart το pc, έχω αλλάξει και θύρα USB, ενώ στο site της Natec δεν έχει drivers για download που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται κάποιους συγκεκριμένους.

Άλλες στιγμές, πιο σπάνια, ο δείκτης μοιάζει λες και "lagάρει" και αν το κουνήσω απότομα μόνο επανέρχεται. Αυτό μπορεί να είναι και ένδειξη ότι τελειώνουν οι μπαταρίες, το κλικ όμως; Τις περισσότερες ώρες είναι εντάξει, γι' αυτό σκέφτομαι μήπως φταίει τίποτα άλλο.

8 Απαντήσεις

p4n0s86 απάντησε πριν 8 έτη

Update: Άλλαξα και μπαταρία, έβαλα καινούρια και συνεχίζει να μου το κάνει αυτό με το κλικ. Για κάποιο λόγο το αγνοεί το πρώτο και πιάνει με τη 2η. :/

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα Πάνο, διαθέτω και εγώ το συγκεκριμένο ποντίκι και μπορώ να πω ότι είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Πολύ πιθανό είναι να έχει κάποιο ελάττωμα το δικό σου. Το συγκεκριμένο ποντίκι διαθέτει διετή εγγύηση οπότε μπορείς να το επιστρέψεις από εκεί που το αγόρασες και λογικά θα στο αντικαταστήσουν.

p4n0s86 απάντησε πριν 8 έτη

Κι εγώ είμαι ευχαριστημένος, το έχω λιγότερο από χρόνο και τις τελευταίες μέρες μου το κάνει αυτό. Αν ήταν ελλατωματικό δεν θα το έκανε από την αρχή;

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 8 έτη

Τι να σου πω, αυτά μπορεί να συμβούν ξαφνικά, μάλιστα ετοιμάζουμε μία παρουσίαση που αφορά αυτό το ποντίκι. Το μόνο που μπορείς να κάνεις για να βεβαιωθείς είναι να το δοκιμάσεις σε ένα άλλο υπολογιστή.

p4n0s86 απάντησε πριν 8 έτη

Έχω την εντύπωση τώρα που το δοκίμασα ότι πιάνει το πρώτο κλικ αν το πατήσω με περισσότερη πίεση. Το χαλαρό κλικ που συνήθως κάνω δεν βλέπει δηλαδή. Στις ρυθμίσεις του ποντικού δεν βρήκα κάτι σχετικό, μήπως κάτι άλλαξε και μου διαφεύγει;

Θα το δοκιμάσω και σε άλλο pc με την πρώτη ευκαιρία και θα κάνω κι ένα uninstall τους drivers να τους ξαναπεράσει μήπως σκάλωσε κάπου. Εγγύηση μπορεί να έχει, αλλά άντε να δεχτούν τώρα στο eshop μετά από μήνες ότι δεν το έκανα κάτι εγώ.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 8 έτη

Μπορεί να ζορίστηκε κάπου και να μην είναι πια τόσο ευαίσθητο. Ιδιαίτερες ρυθμίσεις δεν έχει, δοκίμασε το σε άλλο πισί.

p4n0s86 απάντησε πριν 8 έτη

Το θέμα είναι ότι δεν το κάνει συνέχεια, μπορεί να το δοκιμάσω αλλού δηλαδή και να μην το κάνει, αλλά δεν θα επιβεβαιώσει ότι δεν έχει πρόβλημα. Τέσπα, θα δω, ίσως το στείλω στο service.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 8 έτη

Καταλαβαίνω τι λες...είναι λεπτό το ζήτημα σου.