Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Προγράμματα / SoftwareΘέμα με την άδεια του office2019 μετά από αλλάγή υλικού στο PC
Iordanis Papadopoulos ρώτησε πριν 2 έτη

Γεια σας, είχα κάνει αγορά office19  από το godeal24 και πρόσφατα άλλαξα κάρτα δικτύου λόγω βλάβης. Απεγκατέστησα το office όπως έλεγε ο οδηγός Microsoft για αλλαγές υλικού και έπειτα ακολουθώντας την διαδικασία τηλεφωνικής ενεργοποίησης από το mail που μου είχε σταλεί όταν ειχα αγοράσει την άδεια, το τηλεφωνικό μήνυμα μ λέει ότι προϊόν δεν είναι έγκυρο. Επικοινώνησα με την godeal24 μέσω mail και η απάντηση τους ήταν ότι πρέπει να πάρω νέα άδεια!!!! Μπορείτε να βοηθήσετε???

5 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα Ιορδάνη
Είχες συνδέσει την άδεια με τον Microsoft λογαριασμό σου; Αν όχι, δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω. Αν ναι, αρκεί να συνδεθείς με το account σου και θα γίνει ενεργοποίηση. 

Iordanis Papadopoulos απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα Γιώργο,
Ευχαριστώ για την απάντηση..δυστυχώς δεν τον είχα συνδέσει. Οπότε αγοράζω νέο key για office... Τελευταία απορία εφόσον αγοράσω το key μετά πως θα τον συνδέσω με τον Microsoft λογαριασμό μου? Ευχαριστώ

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Μετά την εγκατάσταση των Office απλά κάνεις login με το account σου και η σύνδεση γίνεται αυτόματα. Επίσης, μπορείς να το κάνεις από εδώ.

Iordanis Papadopoulos απάντησε πριν 2 έτη

Αγόρασα νέο key για το Microsoft Office 2019 Professional Plus. Έκανα log in με τον Microsoft Account που έχω και άλλες συνδρομές (onedrive). Και ενώ όλα το office είναι ενεργοποιημένο και φαίνεται πάνω δεξιά ο λογαριασμός μου, αν μπω στο Microsoft account στις συνδρομές - χρεώσεις δεν φαίνεται πουθενά ότι έχω και Office. Είναι λογικό αυτό? Είμαι καλυμμένος για το μέλλον?

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Νομίζω είναι φυσιολογικό και πως στις συνδρομές φαίνονται μόνο οι συνδρομές σε Office 365 και οι απευθείας αγορές από το κατάστημα της Microsoft. Δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα.