Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΘήκη για σκληρό
Mary Das ρώτησε πριν 10 έτη

Καλησπέρα!Θέλω να σου κάνω 2 ερωτήσεις!Θέλω να μεταφέρω (αν μπορέσω) από έναν (μάλλον ''πεθαμένο'') σκληρό δίσκο τα αρχεία σε έναν άλλον υπολογιστή!Μπορεί να γίνει και με θήκη?Και κάτι άλλο!Ακολούθησα τον οδηγό σου για την επιδιόρθωση των windows που δεν ανοίγουν.Και στο σημείο που το σύστημα ψάχνει να βρει το λειτουργικό δε βρίσκει τίποτα!Τελικά φταίει ο σκληρός?

4 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Καλησπέρα

Η καλύτερη μέθοδος για να ελέγξεις είναι να φτιάξεις ένα Ubuntu Live DVD ή USB, και να δεις αν από εκεί μπορείς να δεις το δίσκο και να διαβάσεις τα αρχεία.

Αν το σύστημα δεν βλέπει καθόλου το δίσκο, σημαίνει πως έχει χαλάσει εντελώς, και δεν θα βοηθήσει καμία εξωτερική θήκη.

Πάντως, για να μην βλέπει καθόλου το λειτουργικό σύστημα, το πιθανότερο είναι πως ο δίσκος έχει χαλάσει εντελώς. Αν είχες αναντικατάστατα αρχεία, θα πρέπει να απευθυνθείς σε κάποια εταιρεία ανάκτησης δεδομένων, αν και πάλι δεν υπάρχει εγγύηση πως θα σωθούν όλα.

Mary Das απάντησε πριν 10 έτη

Σ'ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!Το έφτιαξα το Ubuntu live usb και ούτε και αυτό δεν έβλεπε το σκληρό!Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο!Παίρνω έναν καινούριο σκληρό,τον τοποθετώ μετά θέλει κάποια άλλη διαδικασία,ή είναι έτοιμο το λάπτοπ?

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Θα μπορέσεις να εγκαταστήσεις απευθείας τα Windows στο νέο δίσκο, δεν χρειάζεται κάποια διαδικασία.

Mary Das απάντησε πριν 10 έτη

Εντάξει,σ'ευχαριστώ πολύ!