Maria OUX ρώτησε πριν 9 έτη

ΕΧΩ ΑΡΧΕΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΙΟΓΑΡΦΙΚΟ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΑΙΤ ΠΧ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΖΩ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙΣ ΑΡΧΕΙΟ INTERNET , NOTEPAD, WINDOWS PHOTO VIEWER , WORD PAD ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ. ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΑΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ WINDOWS PHOTO VIEWER ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΤΟ WPV ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ WPV Ή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ WPV ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ

6 Απαντήσεις

Ioannis Emmanouilidis απάντησε πριν 9 έτη

Παρακαλώ μην γράφεις με κεφαλαία διότι κουράζουν του περισσότερους.
Δεύτερον τα αρχεία που θες να ανοίξεις τι κατάληξη έχουν; Δεν πολυκατάλαβα την ερωτησή σου αλλά διαφορετικοί τύποι αρχείων θέλουν διαφορετικά προγράμματα για να ανοίξεις ή να τα επεξεργαστείς.

Για να δεις τον τύπο -> Δεξί κλικ στο αρχείο -> ιδιότητες και στη πρώτη σειρά μετά το όνομα θα σου πει τον τύπο αρχείου.

Maria OUX απάντησε πριν 9 έτη

οκ  τα αρχεια εχουν καταληξη doc και οπως και να ειναι δεν μπορω να τα ανοιξω ειτε και σε μορφη pdf

Maria OUX απάντησε πριν 9 έτη

το αρχειο internet και να τ μεταρεψω σε μορφη wordpad  ανοιγει αλλα λεει κατι ακαταλαβιστικα καμια σχεση με τ πραγματικο αρχειο

Ioannis Emmanouilidis απάντησε πριν 9 έτη

Για να ανοίξεις ένα αρχείο Doc θέλεις μια σουίτα Office να εγκαταστήσεις. Είτε Microsoft ή Opensource σαν το Libreoffice

Για να ανοίξεις το αρχεία pdf θα χρειαστείς είτε το Acrobat Reader, Sumatra PDF, Foxit Reader. Υπάρχουν πολλά να επιλέξεις.

Μην προσπαθήσεις να βρεις άλλα προγράμματα στο internet διότι θα έχει κανα malware.

Τώρα για το αρχείο Internet δεν καταλαβαίνω ιδιαιτερα. Απο τι καταλαβαίνω το αποθηκευσες σαν HTML (;) και προσπαθείς να το ανοίξεις σαν αρχείο doc. Θα σου πρότεινα να κάνεις χειροκινητα την μετφορά κειμένου copy/paste σε αρχείο doc από το Libreoffice.

Τα ακαταλαβιστικά σημαίνουν ότι δεν γίνεται σωστά η αποδικοποιήση του αρχείου από το σωστό πρόγραμμα να φανταστώ.

Τωρά απο εκεί περα δεν μου έρχεται τίποτα άλλο στο μυαλό.

Maria OUX απάντησε πριν 9 έτη

εχω κατεβασει το libreroffice και acrobat reader  αλλα παλι δεν δεν ξερω τι να κανω τι εχει γινει

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Καταρχάς δεν υπάρχει αρχείο internet. Δεν ξέρω τι εννοείς με αυτό το πράγμα, και κάθε αρχείο θέλει το αντίστοιχο πρόγραμμα για να ανοίξει. Ανέβασε μια φωτογραφία από την επιφάνεια εργασίας, που να φαίνονται τα αρχεία που θέλεις να ανοίξεις και δεν μπορούν, για να καταλάβουμε τι γίνεται.