Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Android Κινητά/TabletΘελω να παρω κινητο απο gearbest, δεν θελω να δωσω μια στο τελωνειο αλλιως βγαινω εκτος budget.
Lenny ρώτησε πριν 6 έτη

οπως ειπα μαγκες, αυτες ειναι επιλογες μου, θελώ οτι ποιο safe υπαρχει , δεν εχω μια παραπανω να δωσω :(

7 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Η Priority Line είναι σαφώς η πιο ασφαλής επιλογή.

Lenny απάντησε πριν 6 έτη

Ωραια! απο αυτα π εχω διαβασει ομως κυριε Αγγελε, λενε οτι αμα βαλεις belgium και περασει τελωνειο, το πληρωνεις κ στελνεις αποδειξη κ σ δινουν πισω τα λευτα , εχετε επιβεβαιωμενο κατι τετοιο εσεις στο pcsteps?

Lenny απάντησε πριν 6 έτη

Απο οτι διαβασα απο εσας, λετε οτι ειναι σιγουρο οτι δεν θα περασει, αλλα εδω λεει ομως οτι εχει προβληματα? μηπως το post ειναι outdated? Ή ισχύουν οντως αυτα? 
Μπορούμε έμπρακτα να επιβεβαιώσουμε πως με το Priority Line δεν υπάρχει καμία χρέωση τελωνείου. Είναι μακράν η καλύτερη επιλογή για οποιαδήποτε αγορά από Κίνα.
Ως PCsteps έχουμε λάβει δεκάδες κινέζικα κινητά, laptop, οθόνες, μέχρι και πλήρεις υπολογιστές για παρουσίαση, χωρίς την παραμικρή επιπλέον χρέωση, ούτε για τελωνείο ούτε για το courier κατά την παραλαβή.

>>Τα προβλήματα του Priority Line

Μέχρι τον Σεπτέμβρη του 2017, το Priority Line EU Express δούλευε ασταμάτητα και χωρίς πρόβλημα.
Τα δέματα περνούσανε τελωνείο στην Αγγλία, από όπου τα παραλάμβανε η DPD UK, και στη συνέχεια όταν μπαίνανε Ελλάδα, η ACS αναλάμβανε τη διανομή.
Κι ύστερα ήρθαν τα προβλήματα.<<

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Αυτό που σου πλήρωναν το φόρο ήταν μόνο για εκείνη την περίοδο που είχε προβλήματα το Priority Line, πλέον δεν ισχύει. Αν παραγγείλεις με απλό ταχυδρομείο ή με Expedited DHL, δεν θα σου επιστρέψουν το φόρο
Το πρώτο πρόβλημα που αναφέρουμε, όπως λέμε ίσχυε για το διάστημα Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2017, πλέον έχει επιλυθεί. Το δεύτερο έχει να κάνει με την ACS, που γενικά έχει μεγάλα προβλήματα σαν courier. Αν δεν ζεις σε κάποια μικρή επαρχία, το πιθανότερο είναι πως δεν θα έχεις θέμα.

Lenny απάντησε πριν 6 έτη

Ζω στην Ροδο κοντα στο κεντρο, εχει πολλα acs εδω 2-3-4 καπου εκει, σε ευχαριστω για ολα αλλη μια φορα Aγγελε και ολη την ομαδα του pc steps !

Lenny απάντησε πριν 6 έτη

Επισης θελω να σας κανω ενα suggestion, το google photos εμενα προσωπικα δεν ξερω πως ειναι σαν να μου παρεχει δωρεαν cloud για τις φωτογραφιες μου , 99% εχετε και εσεις κυριε Αγγελε το app στο κινητο σας , δοκιμαστε το , θα εκανε καλη ιδεα για εναν οδηγο!!! 

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Ευχαριστούμε για την πρόταση, έχουμε καλύψει τις βασικές λειτουργίες του Google Photos εδώ:
https://www.pcsteps.gr/233642-%CE%AD%CE%BE%CF%85%CF%80%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CF%8C%CE%BB%CF%80%CE%B1-google-photos/