Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsθεμα με καρτα γραφικων
george turbos ρώτησε πριν 9 έτη

Ενας φιλος μου εχει ενα υπολογιστη με μητρικη Gigabyte EP45 UD3LR και μια καρτα γραφικων ΑΤΙ 5700 και ενα τροφοδοτικο DEER 500watt.

Οταν παταμε το κουμπι για να αναψει ο σταθερος, η οθονη δεν αναβει, το POST καθυστερει 30-40 δευτερολεπτα να γινει, το καταλαβαινουμε απο το μπιπ του και τελος μαυρα ολα ενω το ανεμιστηρακι της γραφικων φαινεται οτι ριχνει τις στροφες του.

Aν τον πατησω το κουμπι ρεσετ ομως μετα ανοιγει κανονικα και δειχνει η οθονη... μπαινει κανονικα φορτωνει windows κτλ...

Δοκιμασα να βγαλω τις ραμ να αφησω μονο μια μετα μονο την αλλη μετα σε αλλη υποδοχη... τιποτα... βγαλαμε την μπαταρια το BIOS για να μηδενισει. το καθαρισαμε απο σκονες κτλ. τιποτα.
Τωρα σκεφτομαστε να φλασαρουμε το BIOS το οποιο εχει την εκδοση V6.00PG. Καμια αλλη ιδεα? γιατι δηλαδη με power on να μην κανει σωστα το post και να μη βρισκει την γραφικων ενω με reset να λειτουργει κανονικα?

4 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Γιώργο, τα Deer είναι τα χειρότερα τροφοδοτικά της αγοράς, φτηνιάρικα παλιοπράγματα για πέταμα.

99% είναι πρόβλημα με το τροφοδοτικό, δυσκολεύεται να δώσει όσο ρεύμα χρειάζεται από κλειστό, ενώ με το reset, που έχει ανοίξει ήδη, τα καταφέρνει.

Ρώτα το φίλο σου μέχρι πόσα χρήματα θέλει να δώσει, για να του προτείνω ένα αληθινό τροφοδοτικό, πριν του κάψει κανένα σκληρό δίσκο.

george turbos απάντησε πριν 9 έτη

Ε δε νομιζω ιδιαιτερα πολλα! Του 50αρικου θα παρει λογικα... Εχω διαβασει το αρθρο σου για τα τροφοδοτικα.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Αυτό είναι καλή επιλογή στα 50 ευρώ με 500 watt. Εκτός αν χρειάζεται λιγότερα Watt, με βάση το calculator.

george turbos απάντησε πριν 9 έτη

σε ευχαριστω για τις απαντησεις! να σαι καλα