Μάνος Μς ρώτησε πριν 7 έτη

Οταν εχω τον υπολογιστη ανοιχτο και παω να ανοιξω ενα λαμπατερ που εχω συνδεμενο στο ιδιο πολυμπριζο κλεινει το πληκτρολογιο και ξανανοιγει.αυτο μπορει να δημιουργισει καποιο προβλημα επειδη τραβαει πολυ ρευμα?Να μην το ανοιγω οταν ειναι ανοιχτος ο υπολογιστης?

4 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Εγώ θα'λεγα να απευθυνθείς σε  έναν ηλεκτρολόγο για κάθε ενδεχόμενο.Μέχρι τότε,αν γίνεται μη το ανάβεις το φωτιστικό όπως λες.Μη το έχεις ούτε στο πολύμπριζο.(Για όταν ανάβεις τον υπολογιστή)
Ακόμα κι αν δε δουλεύει το λαμπατέρ,τραβάει ρεύμα όταν είναι στη μπρίζα.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Μάνο,
Είναι πολύ πιθανό οι δύο συσκευές να τραβάν πολύ ρεύμα .
Εμένα το ίδιο συμβαίνει αν συνδέσω ταυτόχρονα το xbox και το pc στο ίδιο πολύμπριζο. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Απλά μην τα συνδέεις ταυτόχρονα. 

Μάνος Μς απάντησε πριν 7 έτη

Οκ ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις παιδια.Δημητρη παρολο που τραβαει ρευμα την ωρα που ειναι κλειστο δεν εχει θεματα ο υπολογιστης αλλα μονο οταν το ανοιγω.

Dimitris απάντησε πριν 7 έτη

Δεν ειναι θέμα ότι τραβάνε πολυ ρεύμα σίγουρα. Αν και δεν αναφέρεις τι λάμπα έχεις πάνω στο φωτιστικό, αν έχεις από της οικονομικές (φθοριου) ειναι πιθανόν να δημιουργεί παράσιτα και στο παρουσιάζει αυτό. Το πληκτρολόγιο ειναι ασύρματο η με usb? Κλείνει μόνο αυτό η και το pc γενικά?