Thanos Papadopoulos ρώτησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα θα ήθελα να μου δωσετε την γνωμη σας σχετικα με την Gpu μου εχω την Sapphire hd 7970 dual x την πειρα Used απο ενα παιδι σε καλη κατασταση αλλα μου φενεται εχω υπερβολικες θερμοκρασιες σε Idle ειναι 44 βαθμους με 34% τα φανς τα εβαλα και 50 και πηγε σε 40 βαθμους... σε Game εφτασα τους 68 με 60% τα φανς και ειμουν στο μενου ουτε καν αρχισα να παιζω... να σημειωσω οτι δεν την εχω κανει Oc ειναι Full stock.Online εψαξα και ειδα οτι σε Idle και ενω την εχουν Oc εφτασε 30 βαθμους... και σε Game 65 max... βοηθηστε με να αλλαξω παστα στο τσιπακι η δεν θα κανω καλα ?? Θερμοκρασια του δωματιου μου 22 βαθμους!

4 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Θάνο!!!
Για να δεις ποιες είναι οι κατάλληλες θερμοκρασίες για την κάρτα γραφικών σου, ρίξε μια ματιά στον οδηγό μας:
https://www.pcsteps.gr/33551-%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE/
Εξαρτάται. Αν η κάρτα είναι καινούργια δεν υπάρχει λόγος, Αν την έχεις αρκετό καιρό, θα βοηθούσε από λίγο εώς αρκετά (εξαρτάται από την κατάσταση της προηγούμενης).

Thanos Papadopoulos απάντησε πριν 7 έτη

Χμμ πολυ ωραια ολα αυτα αλα ισως ειναι υπερβολικη η θερμοκρασια μου τα εχω ψαξει ολα και βλεπω οτι εχουν πολυ χαμηλες θερμοκρασιες σε σχεση με εμενα... τωρα σαν κουτι εχω 4 φανς 120αρια 1 μπροστα βαζει 1 πισω βγαζει και αλλα 2 πανω βγαζουν... το παιδι την ειχε 2 χρονια και απο οτι μου λεει δεν αλλαξε ποτε παστα... τωρα την πειρα εγω πριν 2 μερες και διαπιστονο λιγες θερμοκρασιες τι να κανω ?

Thanos Papadopoulos απάντησε πριν 7 έτη

Τελικα θερμοκρασιες 40-45 που ακουμπησα ειναι σε Youtube τωρα τερμα Idle χωρις να κανω τπτ η να βλεπω ειναι 32 τελικα φενεται να ειναι καλα τι λες φιλε μου γιωργο ?

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 7 έτη

Οι θερμοκρασίες σου δεν μου φαίνονται υψηλές. Μπορεί να είναι υψηλότερες από άλλους, αλλά σε καμία περίπτωση γενικά υψηλές.

Μπορεί το κουτί σου να μην έχει σωστή ροή αέρα ή ως μεταχειρισμένη να είναι λίγο πιο ταλαιπορημένη.

Δεν είναι τίποτα ανησυχητικό.