Ntinos Pavlaras ρώτησε πριν 5 έτη

Σας ειχα στειλει και χθες για το ιδιο θεμα. Το πηγα λοιπον σημερα και ο τεχνικος μας ειπε πως επικοινωνησε με την εταιρια ,πως ο θορυβος ειναι της συσκευης και δεν μπορει να γινει κατι. Και ρωταω τωρα εγω.. ειναι δυνατον μια συσκευη που δηλωνει gaming , κοστιζει 850 ευρω , εχει i5-8300 με μια gtx-1050 και την ειχατε προτεινει και εσεις αλλωστε σε ενα back to school video   ως την καλυτερη επιλογη στα 500-700 ,να κανει ασταματητο θορυβο θορυβο σε διεργασιες οπως το browsing και το ελαφρυ gaming(lol);υπαρχει  περιπτωση το προβλημα να  μην εχει οντως fix ;

2 Απαντήσεις

Ntinos Pavlaras απάντησε πριν 5 έτη

Να σημειωσω οτι ο τεχνικος ειπε οτι ελεγξε και για τυχον ενημερωσεις που μπορει να εκκρεμούν ή τρεχουν στο παρασκηνιο , αλλα παλι δεν ειναι αυτο

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Κωνσταντίνε

Στο δικό μου gaming laptop υπάρχει πλήκτρο συντόμευσης από το οποίο ρυθμίζω την ταχύτητα των ανεμιστήρων. Αν θέλω, μπορώ να επιλέξω να λειτουργούν στο μέγιστο ακόμα και όταν δεν χρειάζεται.

Μήπως υπάρχει κάποιο σχετικό πλήκτρο και στο δικό σου laptop και το πάτησες κατά λάθος; Ρίξε μια ματιά στα ειδικά πλήκτρα.

Πάντως, το συγκεκριμένο laptop είναι αρκετά λεπτό και μπορεί γι αυτό να χρειάζεται να λειτουργούν οι ανεμιστήρες σε υψηλές στροφές.

Αν σου είναι εύκολο, άλλη φορά μην ανοίγεις νέα ερώτηση για το ίδιο πρόβλημα. Μας δυσκολεύει στο να κρατήσουμε τις ερωτήσεις οργανωμένες.