xfile skally ρώτησε πριν 2 έτη

Καλημέρα σας.Ειμαι κάτοχος ενός MP3 και το πρόβλημα είναι ότι κατά την διάρκεια της αναπαραγωγής των τραγουδιών μου ακούγονται κάτι άσχετα τριξιματα.γιατι αυτό;
Μήπως έχει χαλάσει το MP3;
Η φταίει κάτι άλλο;
Αξίζει να ασχοληθώ με αυτό το MP3;
Τι προτείνετε;
Ευχαριστώ!
 
 

4 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλημέρα! Έχεις δοκιμάσει άλλα ακουστικά για να βεβαιωθείς πως δεν είναι αυτό το πρόβλημα; 

xfile skally απάντησε πριν 2 έτη

Δοκίμασα αλλά ακουστικά και είδα καλύτερα αποτελέσματα αλλά και πάλι σαν να μην έχουν εξαλειφθεί τελείως αυτά τα τριξιματα.δηλαδη 1-2 τραγούδια που έβαλα να ακούσω με άλλα ακουστικά σαν να εντόπισε το αυτί μου πάλι ελαφρά αυτά τα τριξιματα.

xfile skally απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα φίλε μου.ευχαριστω για την πρώτη απάντηση.ηθελα να συμπληρώσω σχετικά με την δικιά μου παραπάνω απάντηση ότι δοκίμασα 2 ζευγάρια ακουστικών τα οποία είναι καινούργια και καλά ακουστικά και βλέπω ότι το πρόβλημα με τα παραπάνω τριξιματα που ανέφερα δεν έχει εξαλειφθεί.δεν μπορώ να κρίνω αν κατά πόσο υπάρχει διαφορά σε αυτά τα τριξιματα με την δοκιμή του κάθε ακουστικού αλλά εφόσον υπάρχει ο θόρυβος αυτός έστω και ανεπαίσθητα η ακρόαση καταντάει ενοχλητική.
Οποιαδήποτε άλλη πρόταση έχετε είναι επιθυμητή!

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Δοκίμασε να κουνήσεις το βύσμα των ακουστικών και δες αν το πρόβλημα βελτειώνεται ή χειροτερεύει. Ίσως δεν κάνουν καλή επαφή και προκαλλούνται παράσιτα.