John Salpy ρώτησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα στο forum. Αγόρασα πριν 10 μέρες απο eshop coolermastger masterliquid ml240r rgb και έχω παρατηρήσει οτι ακούγεται το νερό οταν δουλεύει.Δεν έχω θέμα από θερμοκρασίες και απο θορυβώ απλά ακούω το νερό. Είχα και παλιά άλλες υδροψυξης αλλά πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτο αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ. 
Ευχαριστώ 

4 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα Γιάννη,
Δεν είμαστε σίγουροι τι ακριβώς βοήθεια ψάχνεις.
Από τη στιγμή που είναι ένα κλειστό σύστημα, δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι που να μπορείς να κάνεις. Πιθανώς να έχει να κάνει με την αντλία, που όμως δεν αλλάζει.
Τώρα, αν υποψιάζεσαι πως είναι προβληματική, θα πρέπει να επικοινωνήσεις με το κατάστημα, να την επιστρέψεις για να τη δοκιμάσουν, και αν όντως έχει πρόβλημα, να την αντικαταστήσουν. Αλλά ο απλός θόρυβος δεν είναι καθόλου σίγουρο πως θα θεωρηθεί πρόβλημα.

John Salpy απάντησε πριν 6 έτη

Αν είχε πρόβλημα η αντλία βάση λογικής δεν θα είχα και θέμα με τον επεξεργαστή με την θερμοκρασία του? Εγώ σκέφτομαι μήπως απλά λείπει νερό από μέσα ή έχει αέρα και δεν μπορεί να τον αποβάλει. Εσύ τι προτείνεις να την πάω πισω ή να την δοκιμάσω και άλλο μπας και σταματήσει?

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Εξαρτάται τι πρόβλημα θα είχε. Ο θόρυβος δεν σημαίνει απαραίτητα λειτουργικό πρόβλημα αυτή τη στιγμή, χωρίς να σημαίνει πως δεν μπορεί να βγάλει πρόβλημα αργότερα. Θέμα θα είχες άμεσα μόνο αν δεν λειτουργούσε καθόλου, οπότε εκεί δεν θα άκουγες βεβαίως και το νερό, και θα είχες θέμα με τις θερμοκρασίες.
Αυτά τα συστήματα είναι κλειστά από το εργοστάσιο, δεν μπορείς ούτε να προσθέσεις νερό ούτε να βγάλεις αέρα. Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορείς να κάνεις, πέραν από το να την πας για έλεγχο.

John Salpy απάντησε πριν 6 έτη

Θα την πάω να την δουν αν είναι. Σε ευχαριστώ να σε καλά