Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΙός από διαφημίσεις στο browser
chris milaris ρώτησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα Άγγελε, φαίνεται κόλλησα κάποιον ιό (από το Razor Web Ads) και όταν είμαι στο internet μου βγάζει συνέχεια 3 διαφημίσεις στο κάτω μέρος. Έχω δοκιμάσει όλα τα antivirus που έχεις προτείνει και επαναφορά browser αλλά τίποτα, επίσης ούτε με adblock φεύγουν και σέρνεται (όταν έχω ανοιχτό browser) και ο επεξεργαστής φτάνει στο 99%. Έχεις να μου προτείνεις κάτι άλλο πριν το format?

5 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Κάνε ένα scan με το malwarebytes .

chris milaris απάντησε πριν 9 έτη

Το έχω κάνει και αυτό και όλα τα παρόμοια(hitman pro π.χ.), την 1η φορά που έκανα το scan μου έβγαζε κάποια που ήταν ύποπτα και τα διέγραφε αλλά το πρόβλημα εξακολουθούσε να υπάρχει και αν κάνω και άλλο scan λέει ότι δεν βρίσκει κάτι.

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 9 έτη

Άμα δεν βοηθάν τα antimalware μόνη λύση είναι το format.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Χρήστο, έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσεις άλλο υπολογιστή στο δίκτυό σου? Κυκλοφορούν τους τελευταίους μήνες κάποιοι ιοί που προσβάλλουν συγκεκριμένα router (από αυτά τα ξεφτιλισμένα των παρόχων), οπότε αν το πρόβλημα είναι στο router, ούτε το format δεν θα βοηθήσει.

fortunelucky απάντησε πριν 9 έτη

Αντιμετώπισα και εγώ το ίδιο ακριβώς πρόβλημα αυτές τις μέρες παιδευόμουν με anti malware, super antispyware εντόπιζε ένα tool το έσβηναν άλλα όταν έμπαινα στο crhoome πάλι τα ίδια..και όλως τυχαίως πριν από λίγο είδα τα update των windows και ενώ είχα αυτόματη εγκατάσταση των ενημερώσεων μία δεν γινόταν αυτόματα και λέγεται  windows malcious software removal tool x64 - july 2015 (KB 890830) δεν ξέρω αν λύθηκε όντως από αυτό γιατί δεν είχα μπει πριν στο chroome αλλά από το απόγευμα που το άφησα το pc και εξακολουθούσε το πρόβλημα και τώρα που την έκανα εγκατάσταση λύθηκε.