Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚάποιο πρόγραμμα για κατέβασμα βίντεο απο live streaming;;
Eliza Vergiakki ρώτησε πριν 7 έτη

καλησπέρα , θα θελα να ρωτήσω εάν κάποιος ξέρει κάποιο πρόγραμμα εκτός απο το idm, που να κατεβάζει βίντεο απο live streaming, δωρεάν ή μή, και να κάνει λήψεις βίντεων και χωρίς να είναι ο υπολογιστής σε αυτή τη σελίδα. [record δηλαδή].

6 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Ελίζα!! Δημοσιευθηκε σήμερα https://www.pcsteps.gr/152997-%ce%b5%ce%b3%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b7-windows-media-center-%cf%83%cf%84%ce%b1-windows-10/ Αν έχεις windows 8.1 (είδα μια άλλη σου ερώτηση) απαιτείται αναβάθμιση σε windows 8,1 pro(αν είναι home εκδοση)κι η επιπλέον αγορά του Media Center Pack οπως θα διαβάσεις.Τι λες,σου κάνει αυτό;

Eliza Vergiakki απάντησε πριν 7 έτη

με ποιό πρόγραμμα δηλαδή θα μπορώ να κατεβάζω βίντεο απο live streaming;

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Αν εννοείς browser(Chrome,Firefox κλπ)δεν αναφέρει κάποιον συγκεκριμενα.Θα υποστηρίζεται όμως εως τον Ιανουάριο 2023 για τα win 8 .

Στη θέση σου όμως πρώτα θα έβαζα τα windows10 .Για να μη χρειάζεται να πληρώσεις για αυτό.

Περισσότερα,καλύτερα να σου πουν απ'το pcsteps.Εγω σκέφτηκα να δώσω μια ιδέα επειδή είπες για "δωρεάν ή μη" κι επειδή μάλλον κυρίως θες να κάνει εγγραφή.Διαφορετικά θα σου'λεγα για την Επέκταση VideoDownloadHelper(για Chrome,Firefox).Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω περισσότερο,μα δε γνωρίζω.

Eliza Vergiakki απάντησε πριν 7 έτη

εντάξει, ευχαριστώ θα δοκιμα΄σω και το video downloadhelper. Ξέρεις αν είναι δωρεαν αυτό , είναι επ΄κεταση ή πρόγραμμα;

Deleted User απάντησε πριν 7 έτη

Επέκταση είναι,δωρεάν.Μα είναι μόνο για κατέβασμα.Δε κάνει εγγραφή.Δες εδώ https://www.pcsteps.gr/108509-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF-youtube-facebook-vimeo-dailymotion/ Αλλά μάλλον kodi ή το WinMediaCenter ή κάτι παρόμοιο που θα σου προτείνουν.

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 7 έτη

Καλησπέρα Ελίζα!!!

Ένα πολύ καλό πρόγραμμα, αλλά επί πληρωμή, είναι το Audials. Μπορείς να δεις την παρουσίασή του εδώ:

https://www.pcsteps.gr/139003-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%B2%CE%AC%CE%B6%CF%89-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AE-audials-one/