SPN ρώτησε πριν 4 έτη

Καταρχάς Χρόνια πολλά Χριστός ανέστη σε όλους σας. Σκέφτομαι εδώ και καιρό να αγοράσω κάρτα ήχου και έχω κάποιες ερωτήσεις που χρειάζονται απαντήσεις και ποιους σκέφτηκα...? Εσάς σκέφτηκα!!! λοιπόν η μητρική μου είναι η MSI Tomahawk Max και θέλω να ξέρω Πρώτον: Αν πάρω κάρτα ήχου θα δω κάποια αξιόλογη διάφορα. Δεύτερον: Ποια κάρτα να πάρω γιατί εγώ σκέφτομαι τις έξης Creative Sound Blaster Z, Creative Sound BlasterX AE-5 η Creative Sound BlasterX G6 και Τρίτον: εγώ θέλω να αλλάζω μεταξύ ηχεία και ακουστικά πρωί/απόγευμα ηχεία και μεσημέρι/βράδυ ακουστικά άλλα δεν θέλω να τραβάω το pc μπροστά κάθε φορά να βγάζω το ένα να βάζω το άλλο υπάρχει μήπως άλλος τρόπος ? αυτά τα λίγα ευχαριστώ πολύ Χρόνια πολλά και πάλη , αναμένω για την μαγική απαντήσει !

4 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα φίλε μου, υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος να πάρεις ξεχωριστή κάρτα ήχου? Έχεις κάποιο ακριβό και πολύ ποιοτικό ηχοσύστημα? Διαφορετικά δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να κάνεις ένα τέτοιο έξοδο..Από την άλλη, εάν το πρόβλημα σου είναι η ευκολία εναλλαγής ακουστικών ηχείων, τότε δες την BLASTERX G6.

SPN απάντησε πριν 4 έτη

Όχι δεν έχω κάτι High end σε αυτά που είπες , από ηχεία έχω τα Genesis Helium 600 κάλα για τον λόγο που τα πείρα αλλά δεν είναι τώρα τίποτα το σπουδαίο και από ακουστικά έχω AKG K52 τώρα ο λόγος είναι γιατί βλέπω πόλους να λένε ότι βλέπουνε τεράστιες διάφορες στην ποιότητα ήχου και στην ένταση ακόμα και με κάτι απλό σαν τα δικά μου και ειδικά στην περίπτωση ακουστικών τα έχω στο τέρμα και είναι φορές που δεν μου αρκεί η ένταση σπάνιες φορές άλλα υπάρχουν για αυτό λέω αν έπαιρνα μια κάρτα ήχου και στην πορεία για παράδειγμα έπαιρνα ένα καλό ζευγάρι audio technica Ακουστικά αν όμως δεν τρελαθώ από διάφορα δεν θέλω, Συγνώμη που σας πρήζω με τα κατεβατά άλλα δεν έχω κάποιων άλλων να ρωτήσω, ευχαριστώ και πάλι καλό απόγευμα!
 

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 4 έτη

Κοίτα δεν νομίζω ότι θα δεις τρομερή διαφορά, αλλά σίγουρα θα βελτιώσει την ένταση και την ποιότητα του ήχου, έχοντας βέβαια και τα ανάλογα ηχεία-ακουστικά...

SPN απάντησε πριν 4 έτη

Οκ ευχαριστώ πολύ όπως το σκέφτομαι τώρα λέω να πάρω την BLASTERX G6 αλλά όταν την βρώ σε κάποια καλή προσφορά δεν θα την βιαστώ, ευχαριστώ και πάλυ καλό απόγευμα και συνεχείστε την τέλεια δουλεία με αυτήν την σελίδα , Διαφωτίστε μας !!!