Deleted User ρώτησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα έκανα μια αναβάθμηση στον υπολογιστή και έχω πάρει την κάρτα γραφικών

Asrock Radeon RX 580 8GB Phantom Gaming

Και είδα ότι δεν ταιριάζει το καλώδιο της οθόνης μου με την κάρτα γραφικών οπότε αγόρασα ένα τέτοιο περίπου για να μπορεί να ταιριάξει Powertech-DVI-I-male-VGA-female-CAB-G019

το έβαλα μέσα όλα μια χαρά ανοίγω τον υπολογιστή αλλά η οθόνη δέν δείχνει δεν ξέρω γιατί η κάρτα γραφικών  πρέπει να δουλευει καλά γιατί δεν ανοίγη ακόμα και όταν τρέχουν οι ανεμιστήρες της κάρτας γραφικων

6 Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 5 έτη

Η οθόνη μάλλον είναι αυτη 
https://www.lg.com/za/monitors/lg-W1942S-PF-widescreen-computer-monitor

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Θοδωρή,
Αυτός ο αντάπτορας δεν είναι σωστός. Υποστηρίζει μετατροπή από DVI-I, που είναι ένας τύπος DVI που υποστηρίζει αναλογική μεταφορά εικόνας, σε VGA. Όμως η κάρτα γραφικών έχει μόνο ψηφιακό DVI-D.
Aν έχεις τηλεόραση LCD με HDMI, μπορείς να δοκιμάσεις εκεί τον υπολογιστή με καλώδιο HDMI, για να βεβαιωθείς για το αν είναι ο αντάπτορας το πρόβλημα.
Πρέπει πρώτα να βεβαιωθείς πως είναι εκεί το θέμα, διότι το ότι γυρίζουν οι ανεμιστήρες δεν σημαίνει πως λειτουργεί ο υπολογιστής συνολικά ή η κάρτα γραφικών συγκεκριμένα. Μπορεί να είναι αλλού το πρόβλημα.
Αν όντως φταίει το καλώδιο, χρειάζεσαι έναν καλό αντάπτορα από ψηφιακό σε αναλογικό. Αυτός θα σε καλύψει, από θύρα DisplayPort. Αν και, στη θέση σου, μάλλον θα έπαιρνα μια καλύτερη οθόνη, τέτοια κάρτα γραφικών να παίζει με οθόνη που έχει μόνο VGA δεν έχει λογική.

Deleted User απάντησε πριν 5 έτη

Για να καταλάβω και να μην το αγοράσω τσάμπα επιδεί δέν ξέρω καλά απο αυτά 
Μέχρι τώρα το καλώδιο της οθόνης το έβαζα μέσα απο έναν μετρατροπέα και μετά το έβαζα στην κάρτα γραφικών.Αμα αγοράσω αυτον τον αντάπτορα το καλώδιο της οθόνης θα μπένει εκεί και μετα θα συνδέω το usb στον υπολογιστή δηλαδή δέν θα πειραχτή καθόλου η κάρτα γραφικών?δεν θα μπει καλώδιο στην κάρτα γραφικών?

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 5 έτη

Δεν είναι USB, είναι DisplayPort και συνδέεται στη θύρα DisplayPort της κάρτας γραφικών και βάζεις πάνω την οθόνη με VGA.

Deleted User απάντησε πριν 5 έτη

Μόλις το είδα οπότε συνδέω στην κάρτα γραφικών μου στην displayport και το καλώδιο της οθόνης μου στο πρώτο μπλε απο τα τρείς θύρες που έχει και είναι κομπλέ?

Deleted User απάντησε πριν 5 έτη

Ωραία μια χαρά το έχω παραγγείλη απο το σύνδεσμο που μου έδωσες ευχαριστώ πολύ,θα ήθελα παρακαλώ να σβήσεις το αρχείο που άνοιξα και να σβήσεις και τον λογαριασμο μου ευχαριστώ