xristos xristakis ρώτησε πριν 3 έτη

Καλησπερα σας και μπραβο για την δουλεια σας επειδη παιδια δεν δινομαι για νεο pc \"φοραω\" τον εξης επεξεργαστη Intel Pentium E5300 @ 2.60GHz αυτη τη ram 3,00GB Dual-Channel DDR2 @ 403MHz και τωρα εχει αυτη τη καρτα γραφικων NVIDIA GeForce GT 240 μπορει να \"σηκωσει\" το συστημα αυτην την καρτα

Gigabyte GT 1030 Low Profile 2G

αν ναι με τι τροποποιησεις; και αν οχι μεχρι που μπορει να φτασει το συστημα σε καρτα γραφικων παντα ρωταω.Σας ευχαριστω για τον χρονο σας.

3 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα Χρήστο, δεν θα έχεις πρόβλημα με μία 1030, απλά ίσως σε κάποιες περιπτώσεις να έχεις κάποιο bottleneck..

 

xristos xristakis απάντησε πριν 3 έτη

Κατι τελευταιο ειμαι σχετικα ασχετος εψαξα να δω τι ειναι το bottleneck στην ουσια οχι οτι δεν μπορει να την σηκωσει την καρτα απλα λογο "τεμπελιας" επεξεργαστη θα πρεπει να περιμενει η καρτα να ανταποκριθει. Τωρα εχω αυτη τη Motherboard ASUSTeK Computer INC. P5KPL-AM SE μπορω τουλαζιστον ενα i3 να φορεσω που οπως και να εχει οι τεσσερις πυρηνες θα ειναι ποιο συμβατη στην ταχυτητα της 1030 εννοειται και με μια ram απλη 8gb. Συγνωμη που σας ζαλιζω παιδια αλλα ειναι πολυ ζορια τα πραγματα οικονομικα και προσπαθω οτι μπορω να σωσω!!

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 3 έτη

Χρήστο, για το τι είναι το bottleneck μπορείς να δεις εδώ. Η μητρική σου είναι αρκετά παλιά για να βάλεις κάποιον i3 επεξεργαστή..