John Salpy ρώτησε πριν 6 έτη

Καλησπερα. Αγόρασα μερικά κομμάτια τώρα και δεν πήρα κάρτα γραφικών επειδή δεν μου φτάνουν τωρα. Τα κομμάτια είναι τα έξεις: CPU: AMD Ryzen 5 2400G, μητρική: MSI B350 Gaming Pro Carbon, ραμ: 8gb hyperx 2666mhz, monitor AOC Q3279VWF. Τώρα τροφοδοτικά κουτιά κτλπ δεν νομίζω να παίζουν ρόλο στα στις ερωτηερωτ μου. Έχω 2 ερωτήματα. 1) Τα γραφικά του επεξεργαστεί (vega11) θα μπορούν να παίξουν στα 1440p? Και 2) Σε τι κάρτα γραφικών να πάω αν πάω για αγορά καρτα? Το monitor έχει freesync και έλεγα να το αξιοποιήσω αλλά έτσι πάω σε AMD εσείς τι λέτε? AMD ή Nvidia?

4 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα Γιάννη,
Τα γραφικά του Ryzen με το ζόρι παίζουν σε Full HD, σε 1440p θα πρέπει να κατεβάσεις όλες τις ρυθμίσεις ποιότητας τέρμα χαμηλά, και πάλι ορισμένα παιχνίδια δεν θα πιάνουν ούτε 30FPS.
Αφού έχει Freesync το monitor, μια RX 580 είναι πολύ καλή επιλογή.

John Salpy απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα Άγγελε. Ξέχασα να αναφέρω ότι λόγο έλλειψης χρόνου δεν κάθομαι να δω αλλά παιχνιδια και τα μόνα που παίζω είναι lol, L2, csgo άντε και κανένα pubg. Λες αν είναι έστω και σε low settings να παίζονται αυτά τα game? Ευχαριστώ

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Με το PUBG το πιθανότερο είναι να έχεις θέμα, καθώς δεν είναι το πιο βελτιστοποιημένο παιχνίδι για το hardware. Τα άλλα δεν έχουν σπουδαίες απαιτήσεις.

John Salpy απάντησε πριν 6 έτη

Να σε καλά Άγγελε. Ευχαριστώ