Minas Chalkiadakis ρώτησε πριν 4 έτη

Καλησπερα μολις εφτιαξα ενα pc για gaming(ελαφρυ κατα βαση) ! Για παραδειγμα εχω μητρικη Αsus rog strix x370f , επεξεργαστη Amd ryzen 7 2700x και καρτα γραφικων Asus rog strix rx570 με τα 8gb και τα 256bit..εντυπωσιαστηκα με την κριτικη που κανατε για την rx5700xt ομως διαβαζω αρκετα αρνητικα σχολια παντου λογω θερμοκρασιας και αδιαφορια της Asus !!! τι μου προτεινετε? ευχαριστω εκ των προτερων!!

5 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Μίνα

Γενικά, οι AMD κάρτες γραφικών έχουν ένα θέμα με τις θερμοκρασίες, αλλά δεν είναι τόσο φοβερό όσο αναφέρουν πολλοί χρήστες.

Από τη στιγμή που δεν ξεπερνάνε το όριο του κατασκευαστή για να υπάρξει throttling και να πέσουν οι επιδόσεις, δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα.

Minas Chalkiadakis απάντησε πριν 4 έτη

καλησπερα Γιωργο ευχαριστω για την απαντηση!! Θα εβλεπα διαφορα αναμεσα σε αυτες τις καρτες?

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Εννοείς ανάμεσα στην RX 570 και την RX 5700 XT; Αν ναι, η διαφορά είναι τεράστια, καθώς μιλάμε για διαφορετικές κατηγορίες. Η πρώτη είναι μια budget κάρτα, ενώ η δεύτερη θα σε καλύψει μέχρι και για απαιτητικό 1440p gaming. 

Minas Chalkiadakis απάντησε πριν 4 έτη

ωραια τελεια!! ειναι συμβατη εννοω δουλευει καλα με την μητρικη που ηδη εχω? Asus rog strix X370-f gaming .. σε ευχαριστω για το χρονο σου!!

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Όλες οι μητρικές είναι συμβατές με όλες τις κάρτες γραφικών. Το πρότυπο σύνδεσης είναι ένα και κοινό παντού.