Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsκαθαρισμα για πιο γρηγορο pc
Aris ρώτησε πριν 10 έτη

Χαιρετε, θα ηθελα να μου προτεινετε λυσεις για να κανω τον υπολογιστη μου πιο γρηγορο χωρις να κανω φορματ και να μου διαγραφουν προγραμματα. Εχω δοκιμασει ανασυγκροτηση,ccleaner αλλα δεν αλλαζει κατι στην ταχυτητα, σερνεται.

4 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 10 έτη

Δοκίμασες στο Ccleaner να απενεργοποιήσεις τα προγράμματα που ξεκινούν μαζί με τον υπολογιστή?

Ουσιαστικά το μόνο πρόγραμμα που χρειάζεται κατά την εκκίνηση είναι το antivirus, όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά. Τα πολλά προγράμματα στην εκκίνηση είναι ο βασικότερος λόγος που σέρνεται ένα σύστημα.

Επίσης, μπορεί το antivirus που έχεις να είναι σχετικά βαρύ για τον υπολογιστή σου. Αν είναι δωρεάν, γιατί δεν δοκιμάζεις κάποιο άλλο?

Τέλος, αν τίποτα άλλο δεν βοηθάει, ίσως να έχεις κολλήσει τίποτα που να μην το έπιασε το antivirus. Κάνε καλού-κακού κάποιο scan με ένα τρίτο πρόγραμμα, όπως πχ το Hitman Pro.

Aris απάντησε πριν 10 έτη

Θα κανω με το hitman pro. AVG εχω και τα προγραμματα της εκκινησης τα εχω τσεκαρει. Παντως παλιοτερα δεν ειχα προβλημα, τωρα τελευταια εχει παραγινει. Ευχαριστω.

gewrgios pappas απάντησε πριν 10 έτη

κανε αυτο που σου ειπε ο αγγελος και μετά τσέκαρε λίγο και το δίσκο σου με το Crystaldiskinfo

konak απάντησε πριν 10 έτη

Ποια είναι η σύνθεση του υπολογιστή? αν π.χ. είναι παλιός -6ετίας- ας πούμε, είναι φυσικό να μην πηγαίνει καλά. Δυστυχώς αν ο υπολογιστής φτάσει μετά από πολλές προσπάθειες ''ξαλαφρώματος'' και καθαρισμού να σέρνεται, η μόνη λύση είναι το φορμάτ.