Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚαθαρισμός των browsers από malwares και extra διαφημίσεις
DSSXe . ρώτησε πριν 8 έτη
Καλησπέρα Άγγελε. Σήμερα αντιμετωπίζοντας ένα πρόβλημα με extra διαφημίσεις σε όλους τους browsers (με adblock ενεργό) με μια σχετική αναζήτηση βρήκα αυτά τα δυο προγράμματα τα οποία χωρίς εγκατάσταση και καλά καθαρίζουν τις διαφημήσεις και λοιπά malware, trojans που μπορεί να έχουν οι Browsers.
https://toolslib.net/downloads/viewdownload/1-adwcleaner/
http://www.bleepingcomputer.com/download/junkware-removal-tool/
και επειδή δεν τα βρήκα στον σχετικό σου οδηγό με τα δωρεάν προγράμματα

Δωρεάν Προγράμματα για Windows: Τα 400+ Καλύτερα


αναρωτιέμαι κατά πόσο είναι έμπιστα. Πάντως τρέχοντας το πρώτο δεν συνάντησα πρόβλημα και έφυγαν οι extra διαφημίσεις ενώ δεν δοκίμασα το 2ο αλλά δεν μου έβγαλε κάτι το antivirus. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή σου ημέρα-νύχτα αναλόγως 😛

5 Απαντήσεις

George Vgs απάντησε πριν 8 έτη

Τρέξε το hitman pro για να είσαι σίγουρος https://www.pcsteps.gr/1431-hitman-pro-to-the-resque/

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Για το adwcleaner διαβάζω πως γενικά κάνει καλή δουλειά, αλλά σε κάποιους τους έσβησε όλα τα bookmarks. Αυτό βέβαια σε μια παλαιότερη έκδοση, ίσως να το διόρθωσαν στην τελευταία.

DSSXe . απάντησε πριν 8 έτη

Ευχαριστώ πολύ παίδες. Θα το δοκιμάσω και σε άλλους Η/Υ για να έχω μια ποιο ολοκληρωμένη εικόνα. Σε 2 PC πάντως bookmarks, ιστορικό, λογαριασμοί έμειναν ανέπαφα. Για το junkware removal έχεις εικόνα μιας και δεν χρειάστηκε να το δοκιμάσω?

@George σίγουρα το hitman είναι ποιο σίγουρη λύση αλλά οι 30 μέρες του δεν μου είναι αρκετές ενώ ένα παρομοιο δωρεάν πρόγραμμα που παρουσίασε ο Άγγελος είναι ποιο ειδικών καταστάσεων.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 8 έτη

Το Junkware Removal Tool λέει πως πρέπει να απενεργοποιήσεις προσωρινά το antivirus για να το τρέξεις, γιατί μπορεί να προκληθεί πρόβλημα. Είναι πάντως κι αυτό σχετικά γνωστό.

Ένα πρόγραμμα που αξίζει να δοκιμάσεις, κι ας μην του φαίνεται, είναι το superantispyware.

Το Site τους είναι για κλάματα, το όνομά τους επίσης, αλλά έχει καταφέρει να αφαιρέσει malware στα οποια τα μεγάλα ονόματα απέτυχαν παταγωδώς.

DSSXe . απάντησε πριν 8 έτη

Χαχαχαχαχ σοβαρά? Και εγώ πίστευα πως πρόκειται για κλασική περίπτωση απάτης. Thanks Άγγελε θα το δοκιμάσω και αυτό για να δω ποιο θα κάνει καλύτερη δουλειά.