Nikos Katsouras ρώτησε πριν 6 έτη

Έχω παραγγείλει ένα tablet και με ειδοποίησαν για ημ/νια αποστολής την 01/12/2017. Από τότε έχει κολλήσει το μήνυμα και μου λέει Your parcel is on its way DPD UK Southall. Από την εμπειρία σας πόσο περίπου πρέπει να περιμένω για να ανοίξω ticket; Έχουν περάσει 10-12 εργάσιμες και δεν υπάρχει κίνηση! Είμαι εντάξει ή να αρχίσω να ανησυχώ;

4 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα Νίκο, και εμείς τα δέματα που περιμένουμε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση. Λίγο υπομονή τώρα που είναι γιορτές και είναι αυξημένη η κίνηση. Κατ' εμέ μετά την πάροδο του μήνα και εφόσον δεν δεις κινητικότητα να επικοινωνήσεις μαζί τους..

Nikos Katsouras απάντησε πριν 6 έτη

Επειδή είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνω από το συγκεκριμένο site, από την εμπειρία σας, υπάρχει αξιοπιστία; Γιατί διαβάζω αρκετά αρνητικά σχόλια σε διάφορα forum. Από καθυστερήσεις και χαμένα πακέτα μέχρι και κατεστραμμένα προϊόντα αλλά και δυσκολία μετέπειτα στο refund!! 

Nikos Katsouras απάντησε πριν 6 έτη

Και κάτι ακόμη! Το μήνυμα που λέειWe've received your order details, and we're expecting your parcel shortly και λίγο πιο κάτω
Your parcel is on its way DPD UK Southall σημαίνει οτι είναι Αγγλία ή ακόμη Κίνα; Γιατί στο status στο gearbest δεν έχει ενημερωθεί το product dispatch.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 6 έτη

Νίκο, πέρα από τις καθυστερήσεις σε κάποιες περιόδους αιχμής δεν έχουμε να προσάψουμε κάτι.. μέχρι τώρα έχουμε άριστη συνεργασία. Λογικά θα είναι στο δρόμο για Αγγλία..