Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Υπολογιστής / HardwareΚαθυστέρηση παραλαβής Diagnostic motherboard post tester από Ebay
Sotiris Charbas ρώτησε πριν 5 έτη

Καλημέρα και καλή χρονιά παιδιά !
Από Ebay έχω παραγγείλει μια κάρτα post 4 ψηφίων που δείχνει βλάβες στην μητρική και στο υλικό που κουμπώνει πάνω της (μνήμες, δίσκος, κάρτα γραφικών). Η παραγγελία έγινε στις 25/11/2018 και η μέγιστη εκτιμώμενη διάρκεια παραλαβής του προϊόντος στην Αθήνα είναι : 22/01/2019.
Με το tracking number που μου έδωσαν δεν μπόρεσαν να το βρούν στα ΕΛΤΑ. Δεν αποτελεί συστημένο. Φαίνεται ότι βρίσκεται στα ΕΛΤΑ πάντως. Υπάρχει τρόπος να μάθω που βρίσκεται 1 μήνα τώρα ; Μετά το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος σε ποιό σημείο διαλογής μπορεί να βρίσκεται ώστε να καλέσω και να το ψάξουν ;
Δεν είναι η πρώτη φορά που μου τυχαίνει από Ebay να μην παραλάβω. 2 φορές ζήτησα επιστροφή χρημάτων. Αυτή τη φορά όμως θέλω να φθάσω πάλι σε αυτό το σημείο, ειδικά από τη στιγμή που το προϊόν φαίνεται ότι βρίσκεται στην Ελλάδα.

5 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Σωτήρη, ίσως λόγω εορτών το δέμα σου να καθυστερεί να παραδοθεί..Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω, ρίξε όμως μία ματιά και εδώ.
https://www.pcsteps.gr/48390-%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%B4%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AE%CF%82-%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%B1/

Sotiris Charbas απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Γιώργο. 
Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Δεν παρέλαβα το προϊόν και μου είπε ο πωλητής στην επικοινωνία μας μέσω ebay ότι μου το ξαναστελνει. Αυτή τη φορά ομως δεν μου έδωσε tracking number. Σε ερώτηση μου για τον κωδικό αποστολής μου απάντησε να μην ανησυχώ. 
Να περιμένω να ερθει το προϊόν ή να ζητήσω refund και μεσολάβηση του ebay ; 
Εν τω μεταξύ έχει και αρνητικες κριτικές ουκ ολίγες. 
Τελος, υπάρχει κάποιο πιο αξιόπιστο κατάστημα για παραγγελία τέτοιων προϊόντων (κάρτα διάγνωσης μητρικής) ;

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 έτη

Καλησπέρα Σωτήρη, θα σου πρότεινα να κάνεις λίγο υπομονή..σε πολλές περιπτώσεις στέλνουν προϊόντα χωρίς tracking..

Sotiris Charbas απάντησε πριν 5 έτη

Οκ Γιώργο. Σε ευχαριστώ για την συμβουλή σου.
Απλά έχω την υποψία ότι αυτός ίσως προσπαθει να παρέλθει το διάστημα στο οποίο έχω δικαίωμα να ζητήσω επιστροφή χρημάτων για την μη παραλαβή. Νομίζω είναι 90 μέρες.

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 5 έτη

Γιώργο, έχει μία λογική αυτό που λες...τι να σου πω..εάν το πιστεύεις και έχεις δει πολύ άσχημες κριτικές ζήτα refund..