Στελιος Κ ρώτησε πριν 3 έτη

Γεια σας. Ειδα το video σας σχετικα με την αγορα router και κατεληξα να αγορασω το ASUS dsl-ac55u wireless-ac1200. Το προβλημα ειναι όμως οταν το συνδεσα στην γραμμη μου ακομα και μετα απο δυο μερες συνέχιζε να με πεταει έξω απο το internet (ενώ στο router έδειχνε ότι είχε σημα)  και οι συσκευές που χρησιμοποιουν Wi-Fi πολλες φορές δεν το εβλεπαν καθολου. Δοκιμασα και το 5GHz και το 2.4GHz αλλα τιποτα. Τέλος με ολλα αυτα τα προβληματα βρεθηκα να χρησιμοποιω το router του παροχου.
Αν μπορειτε να μου προτεινετε καποια λύση θα με βοηθουσε πολλυ.Ευχαριστω

2 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα Στέλιο

Το πρόβλημα εμφανίζεται και σε ενσύρματη σύνδεση; Στης ρυθμίσεις του router το βλέπεις να συγχρονίζει κανονικά; Για αρχή, δοκίμασε να κάνεις ένα reset το router.

Deleted User απάντησε πριν 3 έτη

Μήπως από το μενού του ρούτερ είχες εν τω μεταξύ αλλάξει το password και το όνομα του wifi σου ;; 
Αν τα έκανες αυτά ,κι εφόσον από άλλη συσκευή πχ κινητό ή τάμπλετ ΜΠΟΡΕΙΣ να μπεις στο wifi ,στον υπολογιστή πήγαινε στη Διαχείριση Συσκευών των windows-->Προσαρμογείς δικτύου ,κάνε κατάργηση των drivers της κάρτας δικτύου.

Μετά κάνε επανεκκίνηση ,ξαναπήγαινε στους Προσαρμογείς δικτύου-->Ενημέρωση προγράμματος οδήγησης (της κάρτας δικτύου σου) και θα φτιάξει. Σε μένα πάντως πέτυχε ,κι εγώ άλλαξα ρούτερ.