Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΚαλημέρα και Ευχαριστώ Μια μεγάλη βοήθεια – αν υπάρχει βίντεο με τις διαδικασίες που πρέπει να γίνουν
tasosk4 ρώτησε πριν 3 έτη

Καλημέρα και Ευχαριστώ

 
Μια μεγάλη βοήθεια – αν υπάρχει βίντεο με τις διαδικασίες που πρέπει να γίνουν.
 
 
Μια ερώτηση ασφαλείας θέλω να κάνω εντάξει το serial που μου στείλατε στο e-mail  sogogman@yahoo.gr  δούλεψε όμως με αναβάθμιση τον  Windows 10  Professional 64bit από το Internet οκ.
 
 
 
Πήγα μετά να κάνω καθαρή εγκατάσταση Windows 10 Pro Professional 64bit από boot usb έκανα Διαμόρφωση – Διαγραφή και μου έβαλε πάλι Windows Home 64bit έβγαλε να διαλέξω ποια έκδοση να διαλέξω Windows 10 Pro Professional 64bit
 
(τα κατέβασα Σύνδεσμος λήψης Windows 10:
 
 
 
https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10 στο e-mail που με στείλατε service@godeal24.com )
 
 
 
& χρησιμοποίησα το εργαλείο RefreshWindowsTool όπως διάβασα τις οδηγίες τις microsoft .
 
Όταν θα χρειάζομαι Format θα κάνω αναβάθμιση από το Internet είναι χρονοβόρα διαδικασία, υπάρχει άλλος τρόπος να κάνω boot usb δηλαδή καθαρή εγκατάσταση και να μου βγάλει να διαλέξω Windows 10 Pro Professional 64bit ποια έκδοση θέλω Windows 10 Pro Professional 64bit
 
 
 
Σημειώσει : Έβαλα να ενεργοποιήσω το serial που πέρασε Windows 10 Home  64bit  από boot usb δεν δουλεψε .
 
 
 
Ευχαριστώ
 
 
 
sogogman@yahoo.gr 

 

10 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλησπέρα Τάσο

Μπορείς να τροποποιήσεις το ISO των Windows με τις οδηγίες που θα βρεις εδώ. Το έχω δοκιμάσει και λειτούργησε κανονικά.

tasosk4 απάντησε πριν 3 έτη

Καλημέρα - Ερώτηση
 
ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ WIN 10 PRO
 Απενεργοποιημένο το κουτάκι  Έναρξη, γραμμή εργασιών και κέντρο ενεργειών

Θα ήθελα οδηγίες πώς να το ενεργοποιήσω το κουτάκιδεν μπορώ να τσεκάρω το κουτάκι Έναρξη, γραμμή εργασιών και κέντρο ενεργειών), Έναρξη, γραμμή εργασιών και κέντρο ενεργειών, Windows 10 pro 64bit .
Ευχαριστώ για τις οδηγιες που μου δωσατε καθαρή εγκατάσταση και να μου βγάλει να διαλέξω Windows 10 Pro Professional 64bit μου έβγαλε να διαλέξω Windows 10 Pro Professional 64bit (έκανα σύμφωνα με το βίντεο και το πέτυχα, αντικατέστησα τον φάκελο Sources folder, δεν ξέρω αν είναι σωστή η διαδικασία που έκανα, μέσα σε αυτό φάκελο που έφτιαξα το ei.cfg file Windows 10 στο usb boot rufus-2.18 .
 Ευχαριστώ για τις οδηγίες που με διευκολύνεις
sogogman@yahoo.gr 

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Καλημέρα Τάσο! Μπορείς να μας στείλεις ένα screenshot με τις ρυθμίσεις που έχεις επιλέξει στο συγκεκριμένο παράθυρο; 

tasosk4 απάντησε πριν 3 έτη

Πως ανεβαζω στην σειδα σας screenshot

sogogman@yahoo.gr 

Deleted User απάντησε πριν 3 έτη

Καταρχήν ,δεν υπάρχει λόγος να γράφεις κάθε φορά το email σου. Άχρηστο είναι ,κανείς δεν θα απαντήσει προσωπικά.

Από κινητό ,τράβα φωτογραφία ,ανέβασέ την στο σάιτ εδώ ,και στείλε εδώ στις ερωτήσεις το σύνδεσμο που θα σχηματιστεί.
https://pasteboard.co/

Αν είσαι στον υπολογιστή ,πάτα το κουμπί PrtScr (=Print Screen στο πληκτρολόγιό σου) να πάρεις φωτό της οθόνης σου  ,,μπες εδώ. 

https://snipboard.io/

Πάτα Ctrl και V να ανέβει η φωτό ,και στείλε το σύνδεσμο που θα σχηματιστεί.  Έχει κάπου στη σελίδα κουμπί για επεξεργασία της εικόνας ,αν θέλεις να κρύψεις κάποιο στοιχείο.

tasosk4 απάντησε πριν 3 έτη

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Πρέπει να αλλάξεις τις επιλογές θέματος που υπάρχουν πιο πάνω στο ίδιο παράθυρο για να ενεργοποιηθεί η συγκεκριμένη ρύθμιση. 

tasosk4 απάντησε πριν 3 έτη

Ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια είσαι πρώτος - Δάσκαλος
Επιθυμητό χρώμα : Σκούρο να διαλέξω και μπορώ να τσεκάρω το κουτάκι .Ευχαριστώ ως άτομο Α Μ Ε Α, πάντως όταν έκανα format μετά όταν μπήκε στα Windows 10 Pro Professional 64bit μπορουσα να το ενεργοποιήσω το κουτάκι).
Μια άλλη ερώτηση που έκανα ποιο επάνω -διευκρίνηση να μου δώσετε
(Ευχαριστώ για τις οδηγιες που μου δωσατε καθαρή εγκατάσταση και να μου βγάλει να διαλέξω Windows 10 Pro Professional 64bit μου έβγαλε να διαλέξω Windows 10 Pro Professional 64bit (έκανα σύμφωνα με το βίντεο και το πέτυχα, αντικατέστησα τον φάκελο Sources folder 64bit μέσα στο φλασάκι, δεν ξέρω αν είναι σωστή η διαδικασία που έκανα, μέσα σε αυτό φάκελο που έφτιαξα το ei.cfg file Windows 10 στο usb boot rufus-2.18 .) Υπάρχει τρόπος να κατεβάσω από το Internet - link μόνο τα Windows 10 Pro Professional 64bit . Ευχαριστώ για τις Διευκρινίσεις - Απαντήσεις

Deleted User απάντησε πριν 3 έτη

Δεν έχω δοκιμάσει να κατεβάσω iso με τον αναφερόμενο οδηγό ,οπότε δε γνωρίζω καθόλου.

Μήπως καλύτερα να κατεβάσεις όπως γράφει εδώ ;;  Η σελίδα της Microsoft βλέπει νομίζω ποιά έκδοση win10 έχεις αυτή τη στιγμή εγκατεστημένη. Το iso ισχύει ΚΑΙ για home ΚΑΙ για Pro έκδοση.
https://www.pcsteps.gr/34417-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1-windows-10-iso-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-microsoft/

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 3 έτη

Μπορείς να δεις τον οδηγό που έστειλε ο Δημήτρης. Κανονοκά όλα τα ISO περιέχουν και τα PRO. Απλά επειδή είχες ήδη Windows, αναγνωρίζεται αυτόματα η άδεια σου και ενεργοποιείται η ίδια έκδοση που είχες.