Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: WindowsΚαλύτερη οργάνωση pc με win7, win8.1, win10
akis ma ρώτησε πριν 8 έτη

Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για τα εξαιρετικά άρθρα σας!
Έστω ότι έχω αγοράσει ένα καινούργιο desktop pc  με win7 (γενικά με λειτουργικό windows), ή έστω ότι έχω (μετά από format) ένα καθαρό σύστημα με windows. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος χρήσης του (οργάνωσής του καλύτερα), αφού πρόκειται να αποτελέσει τον οικογενειακό υπολογιστή μιας τετραμελούς οικογένειας;
Σε κάποιο άρθρο σας διάβασα ότι καλύτερα να έχει το κάθε μέλος της οικογένειας, το δικό του όνομα χρήστη και ο ένας και μοναδικός χρήστης εξ αυτών θα έχει ρόλο διαχειριστή.
Το ερώτημά μου είναι το εξής: με τον τρόπο αυτό ο κάθε χρήστης θα έχει τη δική του επιφάνεια εργασίας, τα δικά του αρχεία εγγράφων, μουσικής, video κλπ. Θα μπορεί όμως να έχει πρόσβαση σε όλα τα προγράμματα που έχει εγκαταστήσει ο διαχειριστής; Ο κάθε χρήστης θα έχει το δικό του φάκελο "Λήψεις"?
Για να μην μακρηγορώ. Πως μπορώ να "στήσω" καλύτερα το pc, όσον αφορά την εγκατάσταση αρχείων, προγραμμάτων κ.λ.π. για κάθε χρήστη? 

1 Απαντήσεις

Υποστήριξη PCsteps (Νίκος) απάντησε πριν 8 έτη

Σε όλες τις ερωτήσεις ναι. Εκτός από τα προγράμματα. Τα περισσότερα προγράμματα κατά την εγκατάσταση ρωτούν αν θα είναι διαθέσιμο για όλους τους χρήστες. Αν το επιλέξεις τότε θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν και οι υπόλοιπο χρήστες.
Αν δεν έχει τέτοια επιλογή, θα πρέπει ο κάθε λογαριασμός να κάνει ξεχωριστή εγκατάσταση