Aristotelis Kokas ρώτησε πριν 2 έτη

Παιδάκια καλημέρα. Καθαριζα το λαπτοπ ενω είχα ξεχάσει την μπαταρία του συνδεδεμένη και μου πεσε η μύτη του κατσαβιδιού σχετικά ελαφρά πάνω στη μητρική ακούστηκε ενας μικρός ηλεκτρισμός και μύρισε καμμένο σε εκείνο το σημείο χωρίς να φαίνεται κάποια φθορά.. σε γενικά πλαίσια υπάρχει καμία περίπτωση να φτιαχτεί η μητρική…η πάει για πέταμα το λάπτοπ? 
 

 

 

3 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Καλησπέρα Αριστοτέλη

Τα μόνα εξαρτήματα που μπορεί να αλλάξουν σε κάποιες περιπτώσεις είναι οι πυκνωτές. Οτιδήποτε άλλο καεί πάνω στη μητρική είναι μη επισκευάσιμο.

Οι ανταλλακτικές μητρικές συνήθως είναι ακριβές επειδή έχουν ενσωματωμένο και τον επεξεργαστή, οπότε το laptop μάλλον πάει για πέταμα.

Aristotelis Kokas απάντησε πριν 2 έτη

Ευχαριστώ για την βοήθεια Γιώργο, εχω το Hp Pavilion i7 intel (9th) gtx 1650 τον είχα αγοράσει 1k. το 20' και με ενημέρωσαν απο την αντιπροσωπία οτι το κόστος για αντικατάσταση της μητρικής έχει 240 η μητρική 70 οι φόροι και 50 η δουλεία, σύνολο 360. Ξέρεις μήπως απο που βρίσκουν την μητρική για να την αγοράσω χώρις τις πρόσθετες χρεώσεις? Για 240 ευρώ δεν πιστεύεις οτι είναι καλή τιμή?

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 2 έτη

Στο eBay λογικά θα βρεις τη μητρική, αν βρεις ποιος είναι ο κωδικό της. Λογικά τον γράφει πάνω κάπου. Απλά έτσι θα χάσεις σίγουρα την εγγύηση.