Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: ΔιάφοραΚανάλι YouTube στα ελληνικά ή χωρίς ομιλία;
Fotis JustFotis ρώτησε πριν 1 έτος

Ομάδα του Pcsteps γεια σας.
 
Η ερώτησή μου δεν είναι τεχνολογικής φύσεως.
Επικοινωνώ μαζί σας καθώς στο βίντεο της σειράς "Για ηλίθιους" με όνομα "λεφτά στο YouTube" με ενέπνευσε να ξεκινήσω κάτι δικό μου και να ασχοληθώ με αυτό που πραγματικά θα με κάνει χαρούμενο.
Θέλω να φτιάξω ένα κανάλι που θα δείχνει εμένα να ασχολούμαι με φιλανθρωπικές ενέργειες. Να ετοιμάζω πχ γρήγορο φαγητό για αστέγους, να συνεργάζομαι σε ενέργειες με κάποιες ΜΚΟ κλπ.
Ο στόχος μου είναι κυρίως η ευαισθητοποίηση των θεατών μου, η διαφήμιση μέσω του καναλιού μου (αφιλοκερδώς) μικρότερων ΜΚΟ που προσπαθούν να κάνουν κάτι αλλά δεν τους ξέρει ο κόσμος και γενικότερα η προβολή της φιλανθρωπίας στην Ελλάδα. 
Η ερώτησή μου είναι:
Στην αρχή να κάνω βίντεο με ομιλία (στα ελληνικά) και να ξεκινήσω τη "καριέρα" στο ελληνικό community, ή να μην μιλάω ώστε να έχει παγκόσμια απήχηση το κανάλι μου, ώστε να αποκτήσω στην αρχή τουλάχιστον πιο εύκολα views και subscribers;
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας.
 
Συνεχίστε να βάζετε μυαλό σε εμάς τους ηλίθιους!
Keep up the good work.

1 Απαντήσεις

Γιώργος Λάνδρου Staff απάντησε πριν 1 έτος

Καλημέρα Φώτη, από τη στιγμή που οι ΜΚΟ που σκοπεύεις να διαφημίσει είναι ελληνικές, δεν νομίζω ότι έχει νόημα μία παγκόσμια απήχηση. Επίσης, έχε υπόψιν σου ότι εάν δεν έχεις ήχο θα θέλεις μία πολύ καλή παραγωγή έτσι ώστε να μην είναι βαρετό το περιεχόμενο.