Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚατηγορία: Αγορά ΥπολογιστήΚαποιες απορίες σχετικά με την αγορά laptop…
Σταύρος Κασεκτζίδης ρώτησε πριν 6 έτη

Γεια σου αγαπημένο PC-STEPS !!! Έχω μερικές απορίες σχετικά με την αγορά laptop

  1.  Μπορώ να ζητήσω απο το κατάστημα να προβει στην αντικατασταση του HDD δίσκου με έναν SSD ή το laptop έρχεται οπως εχει απο την κατασκευαστρια εταιρεια (Clevo,Pegatron κτλ) και δεν επιτρέπεται επίσημα καμία παρέμβαση σάυτό προ αγορας ? Εαν γινεται θα επηρεάσει η συγκεκριμενη αλλαγη την συνολική εγγύηση (1-2 χρονια) που παρεχεται στον υπολογιστη ?
  2. Επισης μπορω πριν την αγορα να ζητησω να μην συμπεριληφθουν τα  Windows 10 64-bit προκειμενου να εγκαταστησω μονος μου το Linux Mint ή Linux Ubuntu και εαν ναι πως ακριβως θα γινει ? Θα  αφαιρεσουν απο την τιμη του laptop την τιμη των Windows στη τιμη πχ. λιανικης που τα πουλαει το καταστημα ? στην τιμη χονδρικής στην οποια τα αγορασε  ή θα γινει καποια αλλη κομπινα ?   ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ !!!

1 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 6 έτη

Καλησπέρα Σταύρο,
Το αν μπορούν να αλλάξουν δίσκο ή όχι εξαρτάται από την πολιτική του καταστήματος. Αν έχουν εξουσιοδοτημένο service για τη μάρκα laptop που σε ενδιαφέρει, το πιθανότερο είναι πως δεν θα έχουν πρόβλημα να κάνουν την αλλαγή. Θα πρέπει να ρωτήσεις όμως, δεν υπάρχει στάνταρ απάντηση που να καλύπτει όλα τα καταστήματα.
Εφόσον το laptop που επιλέξεις έρχεται με Windows, δεν υπάρχει καμία δυνατότητα να αφαιρέσουν το λειτουργικό έναντι οποιασδήποτε έκπτωσης. Ο μόνος τρόπος είναι να επιλέξεις laptop που να έρχεται εξ' αρχής χωρίς λειτουργικό.