Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsκαρτα γραφικων και 30fps
Theodosis Athanasiou ρώτησε πριν 9 έτη

για σου φιλε μου θα ηθελα να σε κανω μια ερωτηση
εχω αυτο το pc:http://www.e-shop.gr/innovator-office-value-xoris-leitoyrgiko-p-PER.912822
το πειρα πριν 4 μηνες για απλα παιχνιδια και τωρα θελω να παρω καρτα γραφικων για να παιζω λιγο πιο απαιτιτικα παιχνιδια οπως(far cry,asssin creed)δεν θελω σε oultra φραφικα απλα να τα εχω Medium και να εχω 30+fps η καρτα που θελω να ειναι 0-120 αμα γινεται και να μπορει να πει στο pc που εχω αμα θελει καποια αλλη αναβαθμηση το pc για να το καταφερω αυτο το 30+ πες απλα να μην ειναι πανω απο 250 γιατι δεν εχω τοσα χρηματα στην διαθεση μου για υπολογιστη.

8 Απαντήσεις

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Καλησπέρα Θεοδόση,

Θα μελετήσω τον υπολογιστή σου και θα σου προτείνω μια καλή κάρτα γραφικών, και αν χρειαστεί και άλλες αναβαθμίσεις έως τα 250 ευρώ.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Αν κρατήσεις τον επεξεργαστή που έχεις, ο οποίος είναι ιδιαίτερα μικρός, δεν έχει νόημα να βάλεις μεγαλύτερη κάρτα γραφικών από αυτή, γιατί θα έχεις bottleneck.

Από την άλλη μεριά, για να πάρεις έναν καλύτερο επεξεργαστή, πχ έναν i3, ξεκινάει από 130 ευρώ, οπότε μέχρι τα 250 δεν παίρνεις ιδιαίτερα καλύτερη κάρτα γραφικών.

Για να παίζεις τα παιχνίδια που θέλεις με 30FPS θα χρειαστεί μάλλον να δώσεις περισσότερα χρήματα, γύρω στα 350 για ένα καλό συνδυασμό επεξεργαστή-κάρτας γραφικών.

Theodosis Athanasiou απάντησε πριν 9 έτη

ενταξει θα προσπαθισω να αγορασω συνδυασμο με 350 επεξεργαστει αποτι καταλαβα να παρω εναν i3 και καρτα γραφικων ωστε να μην γινεται bottleneck?

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Ναι, με έναν i3 όπως ο 3250 και μια κάρτα γραφικών όπως η R9 270x θα δεν θα έχεις πρόβλημα με bottleneck, και θα παίζεις άνετα τα παιχνίδια σου.

Νικολας Τολης απάντησε πριν 9 έτη

Αγγελε υπαρχει λογος που του εβαλες i3 με shocket 1155,νομιζω θα ηταν καλυτερα ενας i3 με shocket 1150?,το οποιο ειναι αρκετα πιο αναβαφμισημο.

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 9 έτη

Βρε Νικόλα αφού η μητρική του έχει socket 1155, ασύμβατο επεξεργαστή να του προτείνω?

Νικολας Τολης απάντησε πριν 9 έτη

Sorry,δεν ειδα οτι εγραφε 1155 σε αυτο το innovator.

Theodosis Athanasiou απάντησε πριν 9 έτη

ευχαριστω για την βοηθεια σας,θα ακουλουθησω της συμβουλες σου και θα σου πω πως τα παει η CPU+GPU στα παιχνιδια :)