Γιάννης Χριστοφόρου ρώτησε πριν 4 έτη

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΝΩ ΕΠΑΙΖΑ ΕΝΑ GAME ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΗ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ hread stuck in device driver windows 10..ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ DRIVERS ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ..Η ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ AMD RADEON R7 200 series ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΠΟ 2014. ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ DRIVER ΠΙΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ?
Υ.Γ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤEΛΕΥΤΑΙΟ DRIVER KAI ΤΟ AMD CATALYST ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ INSTALL ΣΕ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

2 Απαντήσεις

Γιώργος Τράντζας Staff απάντησε πριν 4 έτη

Καλησπέρα Γιάννη

Ισχύει πως πιθανότατα είναι πρόβλημα του drivers γραφικών. Αν δεν είδες διαφορά με την νεότερη έκδοση του driver, δοκίμασε κάποια παλιότερη.

Αν υπάρχει διαθέσιμη παλιότερη έκδοση, θα την βρεις στο site του κατασκευαστή. Ποιο είναι ακριβώς το μοντέλο της κάρτα σου;

To Catalyst είναι ένα πρόγραμμα της AMD, το οποίο σου επιτρέπει να πειράξεις διάφορες ρυθμίσεις σχετικά με την κάρτα γραφικών.

Αν το πρόβλημα συνεχίσει να εμφανίζεται, μπορείς να δοκιμάσεις μια επαναφορά των Windows.

Marios DirtyLee\'s απάντησε πριν 4 έτη

Καλημερα το μοντελο που ανεφερες ειναι το chipset που εχει η καρτα στην πραγματικοτητα ο δειθεν κατασκευαστης της καρτας θα ειναξ λογικα καποια εταιρεια τυπου asus,msi,gigabyte αυτο θα το δεις εαν εχεις κρατησει υο κουτι δοκιμασε να κατεβασεις λοιπον τους drivers οχι απο την amd απο την εταιρεια που γραφει το κουτι πανω. Εαν και παλι σου δημιουργει μπλε οθονες δοκιμασε υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα τα windows να εχουν προβλημα και ενδεχομενος σοβαρο. Δοκιμασε επιδιορθωση των windows ανοιξε τον command prompt η γραμμη εντολων αν το εχεις στα ελληνικα και πληκτρολογησε με την σειρα που θα σου γραψω τις παρακατω εντολες: DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth και μετα sfc /scannow