Όλες οι Ερωτήσεις στο PCstepsΚαρτα γραφικων
Σωκράτης Δανόπουλος ρώτησε πριν 7 έτη

αν κανουμε στην ακρη τα τεχνικα χαρακτηριστικα της καρτας.. ποια θεωρειται απο τις ποιος ποιοτικοτερες μαρκες..??? asus?msi?sapphire?evga?palit? επισης μια πιο εξιδικευμενη ερωτηση,αν κανουμε στην ακρη το μοτο "οτι πληρωνεις παιρνεις" ποια καρτα ειναι καλυτερη απο τις παρακατω? (να κερδιζω δηλαδη και ποιοτικα και χρηματικα....το πρωτο σκελος τις ερωτησεις με ενδιαφερει κυριως..)

4 Απαντήσεις

Σωκράτης Δανόπουλος απάντησε πριν 7 έτη

παρεπιπτωντος εχω αυτη τη καρτα αυτην τι στιγμη Sapphire-Radeon-R9-280-3GB-Dual-X-Boost-OC-11230-00-20G .. η οποια εχει ενα προβληματακι με το ανεμηστηρακι και πιθανον (απο οτι μου ειπαν) να μου κοψουν πιστωτικο για να παρω κατι αλλο.. οποτε θελω κατι αναλογο η καλυτερο απο αυτην... (με βαση αυτες που ανεθεσα παραπανω...)

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Δεν έχει την παραμικρή σημασία η μάρκα της κάρτας. Η καλύτερη κάρτα είναι αυτή με τα καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά.
Οποιαδήποτε GTX 1060 είναι καλύτερη από την R9 280 που έχεις.

Σωκράτης Δανόπουλος απάντησε πριν 7 έτη

Καλημέρα και ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...στο πρώτο σκέλος της ερώτησης όταν λέω καλύτερη κάρτα γραφικών εννοώ σε ποιότητα κατασκευής όχι δυνατοτήτων.. (πχ. διαβάζω σε άρθρα, ξένα, ότι ας πούμε η evga χρησιμοποιεί καλύτερους πυκνωτές από ότι μπορεί να χρησιμοποιεί ας πούμε  sapphire και msi..δεν ξέρω αν ισχύει απλά δίνω εάν παράδειγμα για να εξηγήσω σε ποιο σκέλος εννοώ 'καλύτερη')..και όσο για τα χαρακτηριστικά, οπότε η δυο πρώτες που έχουν gtx1050 είναι κατώτερες από τη R9?? η κι αυτές είναι καλύτερες από την R9?? Να σημειώσω εδώ πως με την r9 ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος (quantum break,tekken 7,resident evil 7,nba 2k17,όλα τα call of duty,άλλα σε ultra-high, άλλα σε high) δεν είμαι και από αυτούς που τα τρέχουν όλα ultra-high, όχι πως δεν θα το κάνω αν μπορώ φυσικά, απλά δεν επιδιώκω και κάτι τέτοιο, αρκεί να μπορώ να παίζω νέους τίτλους..

Άγγελος Κυρίτσης Staff απάντησε πριν 7 έτη

Απ' όσο γνωρίζουμε, δεν υπάρχει καμία αξιόπιστη πηγή που να συγκρίνει όλες τις κάρτες γραφικών μεταξύ τους όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής, δεν είναι λοιπόν ένα κριτήριο το οποίο μπορείς να ελέγξεις αντικειμενικά για μία αγορά.
Και οι GTX 1050 Ti είναι ελαφρώς καλύτερες από R9 280, αλλά η GTX 1060 είναι σαφώς καλύτερη αγορά για την τιμή της.